Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Better World 10 dec 2018

Duurzaam in de keuken: dit zijn de 5 principes van circulair koken

4. Conserveer wat je over hebt

Afbeelding de 5 principes van circulair koken: Eten conserveren

Van inmaken in zoetzuur of suiker tot pekelen, fermenteren, drogen of simpelweg invriezen: eten dat je over hebt, hoef je écht niet meteen weg te gooien. Door dingen goed te bewaren, voorkom je niet alleen voedselverspilling, maar maak je het koken een volgende keer ook nog eens makkelijker voor jezelf. En o ja, fermenteren is helemaal niet zo moeilijk als je denkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Duurzaam in de keuken: dit zijn de 5 principes van circulair koken
Sluiten