Maannomade
Maannomade Spirituality 16 mei 2022

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 16 t/m 22 mei 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 16 mei

Volle maan in Schorpioen + Maan naar Boogschutter (tot dinsdag 17 mei) 

De week beginnen we spectaculair met een volle maan in Schorpioen, in het teken van transformatie. De volle maan is een hoogtepunt dat staat voor emotioneel reflecteren om verder te groeien en man, wat komt er veel op ons af tijdens deze volle maan.

Schorpioen laat ons keihard reflecteren en schotelt ons de rauwe waarheid voor waar we veranderingen moeten aanbrengen. Geen wonder dat jij je vandaag vermoeider voelt dan normaal. Een goed idee om vandaag rustig aan te doen en na te denken over de inzichten van de volle maan die je gekregen hebt.  

Na het hoogtepunt van de volle maan verhuist de maan direct door naar een nieuw sterrenbeeld. Een snelle afscheid van alle prikkels, want nu de maan in Boogschutter staat hebben we behoefte aan het kijken naar de toekomst in plaats van het verleden. Een fijne overgang die ervoor zorgt dat je de komende dagen weer meer energie zal krijgen en het positiever zal inzien.  

Woensdag 18 & donderdag 19 mei

Maan naar Steenbok 

Na een paar dagen opladen verhuist de maan naar Steenbok en worden we gewezen op onze verantwoordelijkheid. De serieuze kant van ons komt omhoog en we sluiten ons meer af van onze emoties.

Waarom astrologie hotter is dan ooit

Niet handig als je emotionele gesprekken moet voeren, dat kan je beter verplaatsen. Wel versterkt Steenbok onze analytische kant en helpt het om extra meters te maken op werk, fijn na de volle maan! 

Vrijdag 20 & zaterdag 21 mei

Zon naar Tweelingen (tot 21 juni) + Maan naar Waterman 

Twee transities vandaag die ons zullen bijstaan. Eerst hebben we de zon die Tweelingen verhuist die ons ondanks de Mercurius retrograde van vorige week, toch meer kletskousen zal maken. We worden flexibeler en spontaner en staan daardoor ook meer open voor anderen. De zon maakt ons dus ook flirteriger, perfect voor singles of om je relatie weer op te spicen 

Waarom astrologie zo ontzettend diep geworteld zit in ons bestaan

Daarnaast verhuist ook de maan nog vlak voor het weekend naar een ander sterrenbeeld. In Waterman worden we creatiever en hebben een sterkere behoefte aan vrijheid. Een goed idee dus om je weekend niet te strak in te plannen zodat er ook ruimte is voor spontane uitjes.  

Zondag 22 mei

Mercurius retrograde naar Stier (tot 3 juni) + Maan naar Vissen 

Na de afgelopen week de Mercurius retrograde in Tweelingen te hebben ondergaan, verhuisd de planeet tijdens deze fase ook nog naar een ander sterrenbeeld. Wel een die we minder sterk zullen gaan voelen op het gebied van communicatie, want in nuchtere Stier zullen we meer problemen ervaren rondom het gebied van sparen.

Het voelt daarbij alsof we onze spaardoelen niet helemaal helder hebben en het geld je hand uit vliegt, zet dus op tijd geld opzij voor de boodschappen of vaste lasten! 

Ja, Mercury Retrograde kan je slaap beïnvloeden. En wel zó

Als klap op de vuurpijl verhuist de maan naar Vissen waarbij we in een afsluitende fase komen. Logisch, want het weekend is bijna voorbij, maar ook omdat Vissen het laatste sterrenbeeld van de dierenriem is. Hierdoor worden we ietsje sentimenteler, voelen we ons meer verward en kunnen sterker dromen.

Goed idee dus om lekker op tijd je bed in te gaan, want slaap kan je wel gebruiken.  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 16 t/m 22 mei 2022
Sluiten