Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 juni t/m 3 juli

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 27 juni

Maan nog in Tweelingen

De maandag staat weer voor de deur en nu de maan nog in Tweelingen staat, zal het helaas niet de meest productieve dag voor je worden. De maan staat in de astrologie voor onze emoties en behoeften en deze staat vandaag nog in een flexibel en snel afgeleid sterrenbeeld.

Hierdoor is het lastiger concentreren en merk je dat je meer staat te kletsen dan echt te werken. Zie de gezellige praatjes maar als werkoverleg.

Dinsdag 28 juni

Maan naar Kreeft, daarna nieuwe maan in Kreeft

We beginnen de dag nog snel met een verhuizing van de maan naar Kreeft voordat we het hoogtepunt van de maan weer gaan ervaren. Later op de dag zal de nieuwe maan plaats vinden, een hoogtepunt die ons meer energie geeft en het gevoel geeft een nieuwe periode in te stappen.

Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

De nieuwe maan maakt ons klaar voor wat komen gaat en in Kreeft zal dat draaien rondom thuis en familie. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing waar je aan toe bent, of het versterken van familie relaties.

Vrijdag 1 & zaterdag 2 juli

Maan naar Leeuw

Na de nieuwe maan verhuist de maan vlak voor het weekend nog naar Leeuw, een passievol sterrenbeeld die zorgt voor een berg optimisme. Het optimisme van Leeuw zorgt voor een positieve sfeer waardoor je lekker in je vel zit, een goed moment dus om nieuwe outfits aan te trekken.

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Daarnaast ben je vandaag extra gevoelig voor complimentjes, dus naast ontvangen mag je die ook gerust uitdelen aldus de warme kant van Leeuw. Niet alleen leuk voor de ontvanger, maar geeft jou ook nog eens een goed gevoel.

Zondag 3 juli

Maan naar Maagd

Na een lekker weekend verhuist de maan naar Maagd om weer te zorgen dat we orde op zaken stellen. In dit nuchtere sterrenbeeld houdt je meer van aanpakken dan van op je kont zitten, dus sta er niet raar van op te kijken als je behoefte hebt om kasten opnieuw te ordenen of je financiën weer goed onder de loep te nemen.

Daarnaast kan Maagd ervoor zorgen dat je negatiever naar jezelf gaat kijken, dus daar is het wel weer mee op letten…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️