Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 25 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 25 april t/m 1 mei 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 25 & dinsdag 26 april

Maan naar Vissen

Nieuwe week nieuwe transitie. De maan verhuist vandaag naar Vissen waardoor het een rustige start van de week zal worden. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn, maar in Vissen voelen we onze emoties een stuk sterker en hebben we behoefte aan een creatieve uitlaatklep.

Tijd om de kristallen er bijvoorbeeld bij te pakken, een meditatie uit te kiezen of om je tekenskills op te pakken.

Woensdag 27 & donderdag 28 april

Maan naar Ram

Na onze emoties een plek te hebben gegeven, voelen we ons weer herboren. Zeker nu de maan ook nog eens verhuist naar Stier voelt het als een nieuw begin waar we extra veel zin in hebben.

Rationeel denken is overrated: zo train je je intuïtie

Gebruik daarom de passie die Ram aan de maan geeft om vanuit je hart te leven en te luisteren naar je intuïtie. Doe wat goed voelt, maar weet dat Ram je ook een stukje impulsiever kan maken. De vurigheid van Ram zorgt ervoor dat we weer opbloeien, dus tijd om te stralen!

Vrijdag 29 april

Mercurius naar Tweelingen (tot 22 mei)

Voor alle introverten is het de komende weken feest. Mercurius, planeet van communicatie, verhuist naar een sterrenbeeld vol communicatieskills die ervoor zorgt dat we een stuk spontaner kunnen kletsen.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

De flexibele instelling die Tweelingen met zich meebrengt zorgt ervoor dat je snel kan schakelen waardoor je makkelijker gesprekken aanknoopt en zelfs je flirtskills weet in te zetten. Goed voor die eerste date die je gepland had staan of om nieuwe mensen te leren kennen!

Zaterdag 30 april & zondag 1 mei

Maan naar Stier + Nieuwe maan in Stier (gedeeltelijke zoneclips)

We sluiten april af met een goede start. Vlak voor de nieuwe maan verhuisd de maan naar Stier om haar nuchtere kant over te brengen aan het hoogtepunt die ons te wachten staat. De nieuwe maanfase zorgt ervoor dat het voelt alsof een nieuw begin staat te wachten, en zo eind april is dat ook letterlijk zo.

Lees ook: Manifesteren met magische maankracht: zo doe je dat

De nieuwe maan in Stier draait om relaxen, het bourgondische leven te omarmen en een stukje luxer te leven. Geen stress, want dat is niet goed voor je hart maar zorgt er ook voor dat je minder in het moment leeft en minder geniet. En dat is jammer, aldus Stier.

Dankzij het hoogtepunt van vandaag besef je dat stress het echt niet waard is waardoor je de komende maand relaxter in het leven zal staan. Lekker begin van mei dus!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️