Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 23 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop 23 t/m 29 mei 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 23 mei

Maan nog in Vissen

De maandag begint met de maan nog in Vissen. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften en in Vissen voelen we onze emoties sterker. Hierdoor ben je er vandaag niet helemaal met je hoofd bij, dus probeer niet te veel taken in te plannen waarbij je veel moet opletten.

Astrologie is meer dan je sterrenbeeld: dit is je maanteken (en nóg een belangrijk teken)

Dinsdag 24 t/m donderdag 26 mei

Maan naar Ram + Mars naar ram (tot 5 juli)

Na een rustige start, brengt de overgang van maan naar Ram meer vuur. We voelen ons weer opgeladen en hebben behoefte aan prikkels. Tijd om er dus op uit te trekken en niet teveel stil te zitten, want de vurige passie zal nog even doorgaan. Niet alleen maan verhuist namelijk naar Ram vandaag, ook mars.

Hoe Mars je meer kan vertellen over jouw passie (ook in bed!)

Mars helpt ons de passie te hervinden als planeet van passie, oorlog en seks. Een overgang die je het gevoel geeft dat het leven meer zin krijgt, maar die er ook voor zorgt dat seks een stuk intenser zal voelen. Hallo vuur!

Vrijdag 27 & zaterdag 28 mei

Maan naar Stier

Na een hoop vurige energie, is het tijd voor meer rust nu de maan naar nuchtere Stier verhuisd. In Stier worden we relaxter, hebben we minder behoefte om te haasten en willen we graag aarden. Blijf dichtbij jezelf, pak een wandeling om in je lichaam te komen en in contact te komen met de natuur en geniet!

Zondag 29 mei

Maan naar Tweelingen + Venus naar Stier (tot 22 juni)

Rust en reinheid ben je al snel zat, zeker nu de maan in Tweelingen weer meer plezier, afwisseling en spontaniteit met zich meebrengt. Trek er lekker op uit, zoek gezelschap en gebruik lippenstift om er op los te flirten. Het leven mag vandaag (en natuurlijk ook morgen) gevierd worden.

Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Naast de maan verhuisd ook Venus, planeet van de liefde, naar Stier waarbij onze sensuele kant versterkt zal worden. Ondanks de nuchtere kant van Stier, zorgt Stier ervoor dat we ons goed voelen in ons lichaam en worden onze zintuigen daardoor extra geprikkeld.

Een tijd om te genieten, maar ook om je partner cadeautjes te geven. We worden een stukje vrijgeviger dankzij Stier, dus perfect om je partner eens in het zonnetje te zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️