Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 17 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 17 t/m 23 januari 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 17 januari

Volle maan in Kreeft

Een volle maan die ons zeker zal gaan vermoeien. Dit hoogtepunt van de maan heeft flink invloed op ons onderbewustzijn, we gaan meer nadenken en voelen onze emoties sterker. Zeker nu de volle maan ook nog in Kreeft staat, komen zowel onze emoties als onzekerheden tot een hoogtepunt.

Lees ook: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Des te sterker we ons gaan verzetten tegen datgene dat we voelen, des te zwaarder de volle maan wordt. De les van deze volle maan draait dus juist om het omarmen van je emoties omdat ze altijd onderdeel van het leven zullen blijven.

Dinsdag 18 & woensdag 19 januari

Maan naar Leeuw

Na de vermoeiende volle maan van maandag, brengt de overgang van maan naar vrolijke weer een energie! Leeuw staat vol in het leven en zorgt voor passie, vrolijkheid en energie om de dag weer in te kleuren. Maak er dus een feestje aan, kleedt je leuk aan wees het zonnetje in huis.

Woensdag 19 januari

Zon naar Waterman (t/m 18 maart)

De zon verhuist komende maand naar Waterman en zal ons helpen om uit onze vastgeroeste patronen te komen. Het thema van de komende maand draait om innovatie en vrijheid, dus leren we op een andere manier te kijken naar ons leven.

Hoe kunnen we het nog leuker maken of hoe kunnen we meer voor anderen betekenen? Daarnaast zijn we ook gevoeliger voor gadgets die ons leven makkelijker of intelligenter kunnen maken.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Donderdag 20 & vrijdag 21 januari

Maan naar Maagd

De donkerste dagen hebben we achter de rug en we maken ons weer op voor de langere en zonnigere dagen. Met de energie van maan in Maagd kan je vandaag extra veel gedaan krijgen.

Een praktische energie die ervoor zorgt dat je de laatste klussen voor het weekend snel zal gaan afronden. Niet de meest gezellige energie, want je zal je sneller gestrest voelen dankzij de maan in Maagd.

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Zaterdag 22 & zondag 23 januari

Maan naar Weegschaal

Na de praktische dagen waarbij de maan in Maagd stonden, is het nu tijd voor gezelschap! De overgang van maan naar Weegschaal zorgt ervoor dat we graag tijd met anderen door brengen. Een lekkere overgang die helpt om de drukte van de week achter je te laten. Het is weekend, dus tijd voor lekker lang ontbijten en gezellige dagen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️