Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 15 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 t/m 21 augustus

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 15 & dinsdag 16 augustus

Maan nog in Ram

Een extra mooi begin van de nieuwe week als de maan nog een dagje in Ram staat. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeftes en afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat voelen we ons een tikkeltje anders.

Nu de maan in Ram staat en we de week beginnen, zitten we in een actiemodus om alles uit de dag te gaan halen. Perfect om toch een keer te gaan sporten om je nieuwe routine te starten of om het optimale uit de planning van je vakantie te halen. Tijd om aan de slag te gaan, want een dag op je kont zitten kan je extra onrustig maken…

Woensdag 17 & donderdag 18 augustus

Maan naar Stier

De maan in Stier laat ons inzien hoe belangrijk het is om rustig aan te doen, slow down is hierbij het keyword. Niet alleen levensgenieter, maar ook als Buddha van de sterrenbeelden is het de wijze, nuchtere Stier die ons rust geeft. Besteed vandaag extra tijd in het groen (natuur of een tuincentrum) als jij je gejaagd voelt, want dat zal helpen je hoofd leeg te maken.

Vrijdag 19 augustus

Maan naar Tweelingen

Een weekend vol Tweelingen energie staat voor de deur. Tweelingen houdt van actie en afwisseling, maar is ook een spender. Ben je toe aan een nieuwe garderobe, dan kan je best goed gaan slagen als je dit weekend gaat winkelen. Let vooral op de koopjes, want je kan best eens met meer thuis komen dan je gepland had…

Zaterdag 20 & zondag 21 augustus:

Mars naar Tweelingen (tot 30 oktober)

Mars, planeet van passie en discussie verhuist naar Tweelingen. Niet de meest optimale setting, want door de flexibele instelling van Tweelingen kan het lastiger zijn om je motivatie te vinden. Concentreren is moeilijker, maar ook vind je elke dag wat anders leuk en interessant.

Hierdoor kan het leven wat saai aanvoelen, of voelt het alsof je de weg een beetje kwijt bent in wat je nou daadwerkelijk wilt. Alhoewel het soms als een blokkade kan voelen, helpt Mars je nu wel om nieuwe passies te ontdekken mocht je die een beetje verloren zijn in het leven. Tijd voor een nieuwe hobby?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️