Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 12 t/m 18 september 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 15 september 2022

Maandag 12 september

Maan nog in Ram

We beginnen de week in een actief sterrenbeeld, want de maan staat nog een laatste dag in Ram. De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties en behoeften en wordt gekleurd door het sterrenbeeld waar ze in staat. Nu de maan in Ram staat hebben we behoefte aan prikkels en actie, waardoor dit niet de goede dag is om 8 uur lang op kantoor te zitten.

Hoe Mars je meer kan vertellen over jouw passie (ook in bed!)

Kijk dus vooral of je voor de geplande dingen nog wat actiefs kan doen, bijvoorbeeld een Youtube sportklasje volgen of met je partner de liefde tussen de lakens bedrijven… Tijd voor passie en actie nu de maan nog in Ram staat.

Dinsdag 13 & woensdag 14 september

Maan naar Stier

Na een actieve start gaan we extra lief voor ons zelf zijn als de maan in Stier staat. In dit praktische sterrenbeeld zijn we geneigd meer bezig te zijn met de zaken die we nodig hebben, dan de zaken die echt afgerond moeten worden.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Niet de handigste tijd om aan deadlines te werken, want als ze niet acuut genoeg zijn, ervaar je niet de prioriteit om ze ook af te maken. Wel een fijne tijd om jezelf te trakteren op wat lekkers of vroeg naar bed te gaan.

Donderdag 15 & vrijdag 16 september

Maan naar Tweelingen

Waar we tijdens de maan van Stier best laidback waren, worden we nu weer een stuk actiever als de maan naar Tweelingen verhuist. We hebben een sterkere behoefte aan afwisseling en zijn daarbij sneller geneigd om te jongleren met alle taken die we in ons hoofd hebben.

Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Waarom aan één project werken, als je ook 10 dingen tegelijk kan doen? Dankzij de luchtige en frisse energie van Tweelingen voelt het niet als een drama nu je veel aan je hoofd hebt, maar voelt het als een lekkere flow die je stimuleert om nog meer gedaan te krijgen.

Zondag 18 september

Maan naar Kreeft

De Kreeftenmaan is perfect om voor anderen te zorgen. We hebben een grotere zorgbehoefte voor anderen en willen liever niet alleen zijn. Perfect dus om gezellig diner te organiseren en je kookkunsten te laten zien. Eten werkt verbindend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️