Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 15 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 15 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Dé niet-zweverige daghoroscoop 15 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Stier
  • Zon (ego): Maagd
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Weegschaal

Ram (20 maart t/m 19 april)

Met Mars in Tweelingen ben je geneigd nog duidelijker dan normaal te communiceren, maar let je wel op dat jouw Nederlandse directheid niet wordt verward met botheid?

Stier (20 april t/m 20 mei)

Met de maan die in jouw sterrenbeeld staat, zal je merken dat je door wat brainstormwerk nieuwe ideeën zullen komen aanwaaien. Zeker nu dit wordt geboost door Mars in Tweelingen die je helpt om jouw passie en plannen beter onder woorden te brengen. Schrijf ze vooral op, voordat je ze weer vergeet.

Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale welzijn

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Mars staat nog lekker in jouw sterrenbeeld waardoor je merkt dat je de afgelopen weken een stuk assertiever bent. Niet dat je normaal niet mondig bent, maar anderen maken soms wel makkelijk misbruik van je. Vurige Mars zorgt er tot eind oktober voor dat je stevig in je schoenen zal staan.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De Stierenmaan helpt je om je gevoelens te verduidelijken waardoor je merkt dat je een stuk scherper op je werk zal zijn omdat ze niet langer afleiden. Erg lekker, want hierdoor is vandaag nog een goede dag om samen te werken met je collega’s.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Geen lekkere dag vandaag dankzij de Stierenmaan, maar weet dat het morgen over zal zijn als de maan naar het volgende sterrenbeeld verhuist. De laatste dag dus om maar met de flow mee te gaan en je niet te druk te maken om het feit dat het niet gaat zoals je het graag zou willen.

Hoe Mars je meer kan vertellen over jouw passie (ook in bed!)

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Een goede maand, want niet alleen ben je jarig in deze periode, maar boosten Zon en Venus ook nog eens je zelfvertrouwen en zorg je een stukje beter voor jezelf dan normaal. Houd die self-care vibe vast voor de donkere wintermaanden die er aan zitten te komen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu liefdesplaneet Venus in Maagd staat, voelt het sterk alsof de liefde ook op een stil pitje staat. Schijn bedriegt, dus maak alvast plannen voor komend weekend om samen wat leuks te gaan doen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De maan in Stier staat recht tegenover jouw sterrenbeeld waardoor je vandaag nog spanning merkt tussen je emoties en hetgeen dat je graag wilt. Waar je normaal een sterk instinct hebt, ben je dankzij Stier helaas je mojo een beetje kwijt. Morgen zal het een stuk beter vergaan als de maan naar Tweelingen verhuist.

Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Mars retrograde zorgt ervoor dat je een grotere afstand van je vrienden ervaart, tijd om dus de telefoon erbij te pakken en te gaan connecten. Hoe groot de drempel ook voelt, een simpele ‘Hi, hoe is het?’ zal het altijd goed doen!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Je hebt een duidelijk plan voor vandaag waardoor je in een fijne werkflow terecht komt. Houdt vast aan deze fijne werkenergie, maar vergeet vooral niet om even contact te zoeken met vrienden om te zorgen dat je hen niet teveel uit het oog raakt…

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Als Waterman ben je erg bewust van jezelf en nu de maan in Stier een hoek maakt met jouw sterrenbeeld, is het nog belangrijker om vandaag wat vaker stil te staan bij de dingen die goed en niet goed gaan.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jouw emoties zijn een stuk duidelijker waardoor je merkt dat jij je vandaag beter zal kunnen concentreren. Goede tijd om aan de slag te gaan met de taken voor de langere termijn, zeker als je die al een tijdje voor je uit hebt zitten schuiven…

Check hier je weekhoroscoop, je maandhoroscoop, de stand van de nieuwe en volle maan en meer mooie verhalen over (moderne) astrologie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️