Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 10 oktober t/m 16 oktober 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 10 oktober t/m woensdag 12 oktober

Maan naar Stier + Mercurius naar Weegschaal (tot 29 oktober)

De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn, verhuist aan het begin van de week naar Stier, een sterrenbeeld die ons over het algemeen een rustige energie geeft en vooral laat genieten. We hebben meer behoefte om stil te staan bij het dagelijks leven en zijn daarbij minder gehaast, waardoor je het gevoel kan hebben niet zo productief te zijn als je zou willen.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Tel daarbij op dat Mercurius, planeet van communicatie en denkvermogen naar Weegschaal verhuist en daar de komende weken verblijft, waardoor het de komende dagen lastiger zal zijn om knopen door te hakken. Dankzij Mercurius in Weegschaal zie je overal de voordelen van in, maar door de maan in Stier is het lastig om buiten je comfort-zone te gaan kijken. Een goed moment dus om belangrijke beslissingen uit te stellen.

Donderdag 13 & vrijdag 14 oktober

Maan naar Tweelingen

Tijd om meer plezier te maken en wat meer uit onze veilige zone te komen nu de maan de komende dagen in Tweelingen verhuist, waardoor we meer energie hebben om nieuwe dingen te ontdekken. We hebben een grotere behoefte om geprikkeld te worden, waardoor je deze dagen nieuwe stof snel tot je zou maken.

Waarom astrologie geen grote onzin is

Let wel op de rusteloosheid die Tweelingen met zich mee kan brengen, stil zitten vinden we met de maan in Tweelingen een stukje lastiger…

Zaterdag 15 & zondag 16 oktober

Maan naar Kreeft

De maanenergie wordt extra versterkt als de maan in Kreeft staat, waardoor jij je emoties sterker zal voelen. Laat ze je niet overspoelen nadat je ze al een poos hebt weggedrukt, maar gebruik ze juist om te voelen wat er in je speelt en waar je dit weekend behoefte aan hebt. Dagen Netflixen onder de deken is niets om je voor te schamen. You do you!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️