Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 10 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet zweverige daghoroscoop van 10 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 10 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Stier
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu Mercurius de komende weken in Weegschaal blijft staan, zal jij merken dat je meer open gaat communiceren als het gaat om relaties, maar ook dat je het ineens lastiger vindt om besluiten te nemen omdat je met anderen meer rekening houdt. Daarnaast zorgt de nieuwe overgang van maan naar Stier vandaag dat je het wat rustiger aan zal doen, een goed besluit om meer te genieten.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Je ervaart meer stabiliteit en rust nu de maan de komende dagen in jouw eigen sterrenbeeld verblijft. Een hele fijne transitie die je helpt om je emoties meer in balans te houden. Het feit dat Mercurius vanaf vandaag de komende weken in Weegschaal staat, maakt dat je een stukje georganiseerder bent. To-do lijstjes worden je nieuwe favoriet.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Nu Mercurius, jouw favoriete planeet vanaf vandaag in Weegschaal staat, merk je dat je de komende weken weer in een creatieve flow komt en je ideeën beter tot uiting zullen komen Alleen het feit dat de maan de komende dagen in Stier staat, kan ervoor zorgen dat je meer gefrustreerd bent door de saaie energie van Stier…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Een fijne emotionele periode staat je te wachten, want door de nuchtere energie die Stier aan de maan geeft, ervaar je minder zorgen en minder heftige emoties. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de mensen om je heen met wie je de komende weken beter zal connecten nu Mercurius in Weegschaal verblijft.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Tot en met woensdag zullen goede dagen zijn om werk gedaan te krijgen, nu de maan in Stier je helpt om naar de toekomst te kijken en te zien dat het tijd is om orde op zaken te stellen. Een ambitieuze energie die goed combineert met Mercurius in Weegschaal die je de komende weken helpt met het verwerken van informatie.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De combinatie van de maan in Stier en Mercurius die de komende weken in Weegschaal staat, zorgt ervoor dat je creatiever wordt in de omgang met je financiën. Denk hierbij aan slimme aankopen die doet, handige besparingen of het vinden van koopjes. Money is on your mind.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu Mercurius de komende weken in jouw sterrenbeeld staat, zal je merken dat je meer voor jezelf opkomt. Waar je voorheen in gesprek nog over je heen liet lopen, maakt Mercurius je op een nette manier mondiger omdat je denkvermogen ook een stukje scherper zal zijn. Hierdoor kan je makkelijker schakelen en kom je beter uit je woorden.

Waarom astrologie geen grote onzin is

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Communicatieplaneet Mercurius staat de komende weken in Weegschaal en dat zorgt ervoor dat je de komende weken wat stiller bent dan je gewend bent. Je hoofd zit meer vol met zaken die je liever privé houdt, omdat je eerst zelf over de problemen of het verleden wilt nadenken. Een tijd waarin je nieuwe lessen zal leren, maar ook meer op jezelf zal zijn.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu Mercurius de komende weken in Weegschaal staat, ben je een stuk alerter waardoor je creativiteit een lekkere boost krijgt. Nieuwe ideeën krijgen hierdoor vorm en je zal merken dat je het extra fijn vindt om met anderen ideeën uit te wisselen. Goede weken voor brainstorm sessies en het opstarten van nieuwe projecten dus.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De komende drie dagen staan helemaal in het teken van nieuw leven in je carrière brengen. Niet dat je een heel ander pad moet inslaan, maar je zal merken dat door de maan en Mercurius je meer gefocust bent op het materialisme waardoor je ambities een extra boost krijgen. Je bent jong en je wilt wat, dus dit is een goed idee om na te gaan hoe jij jouw carrière pad verder kan brengen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Het feit dat de maan in Stier de komende 3 dagen ervoor zorgt dat je meer aandacht hebt voor de mensen in je omgeving en Mercurius je de komende weken zal helpen om meer te filosoferen, zorgt ervoor dat je met je thuisfront en familie diepgaandere gesprekken gaat voeren. Een mooie tijd om te connecten.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Waar Mercurius je de komende weken een stuk intuïtiever zal maken waardoor je meer naar je gevoelens zal luisteren, helpt de maan je de komende dagen om deze gevoelens niet de overhand te laten leiden waardoor je minder vanuit emoties zal gaan handelen. Een fijne samenwerking tussen hart en geest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️