Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De volle maan in Ram vanavond zorgt voor een reflectief hoogtepunt

Een nieuw intens hoogtepunt staat ons te wachten tijdens de volle maan van deze maand. Verwacht niet alleen onrustige nachten en vermoeidheid, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen gaan helpen. Een mooi moment waarbij de volle maan van 10 september ons inzichten geeft in de kracht van onze emoties.  

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten!

De volle maan van 9 oktober 2022

De volle maan is een hoogtepunt waar we niet omheen kunnen. Berucht en beroemd en dat heeft zeker zijn redenen. Elke maand is het feest en wordt de maan tijdens dit belangrijke moment volledig door de zon verlicht. Een ware reflectie die niet alleen visueel zichtbaar is, maar ook zeker emotioneel voelbaar. Reflecteren is niet makkelijk, daarom ‘dwingt’ de volle maan ons om tot nieuwe inzichten te komen.

Hart versus hoofd

Ook deze maand werken zon en maan weer samen. Niet alleen in de verlichting, want de zon verlicht de maan tijdens de volle maan, maar ook om ons nieuwe inzichten te geven. Beiden staan in tegengestelde sterrenbeelden met elk hun eigen waarheid.

De zon staat in Weegschaal, een sterrenbeeld die graag de vrede en balans probeert te bewaren en zichzelf daarbij sneller wegcijfert. Recht tegenover de zon staat tijdens de volle maan de maan in Ram, een sterrenbeeld die zichzelf juist op de eerste plaats zet.

Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

Een tegenstelling die ons aan het denken zet hoe we in het leven staan. Zijn we soms te egoïstisch en geven daarbij anderen niet de kans, of cijferen we onszelf juist weg zodat anderen kunnen shinen? Zijn we meer de yin of yang? De mannelijke of de vrouwelijke vorm?

Tijd dus om na te denken hoe jij meer ruimte kan bieden aan anderen om niet alleen vanuit je ego te reageren, of juist om na te denken hoe jij een stuk assertiever kan worden om te pakken wat je verdient.

Fijne volle maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️