Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

De volle maan staat in Boogschutter

Elke volle maan is een moment van reflectie wanneer ze staat te schitteren in de hemel. De maan is tijdens dit hoogtepunt niet alleen maar mooi, maar laat ons ook reflecteren en geeft nieuwe inzichten. Een intens moment waarbij de volle maan van 14 juni ons inzichten geeft over wat ons tegenhoudt.

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten!

Volle maan in Boogschutter

De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn komt tijdens de volle maan tot een hoogtepunt waardoor we haar energie nog sterker voelen! Zowel zon als maan hebben invloed op de zwaartekracht waardoor een wrijving ontstaat die we op aarde voelen. Geen wonder dat de kans groot is dat je tijdens de volle maan sneller overprikkeld of vermoeid bent…

De volle maan is namelijk het hoogtepunt waarbij we naar binnen gaan keren en gaan reflecteren om te zorgen voor afsluiting. Geen gemakkelijk hoogtepunt dus zeg maar hallo tegen de nieuwe inzichten die je naast vermoeidheid van dit spectaculaire hoogtepunt zullen krijgen. Een volle maan vol indrukken dus die je de dagen voorafgaand en na de volle maan zal gaan merken.

Dít kan je verwachten

Tijdens de volle maan staat de maan recht tegenover de zon en zitten wij als aarde er midden tussen in. Tijdens de volle maan 14 juni staat de maan in Boogschutter en de zon in Tweelingen. Twee tegengestelde sterrenbeelden met elk een eigen agenda.

Pleasers opgelet: zo leer je de mening van anderen loslaten

Want waar Boogschutter juist zichzelf altijd uitspreekt, ongeacht hoe hard de waarheid ook is, is Tweelingen juist meer een pleaser die zichzelf zal wegcijferen. Daarnaast heeft Boogschutter juist een duidelijk doel voor ogen, terwijl de flexibiliteit van Tweelingen juist voor wispelturigheid zorgt. Net als de aarde zitten wij ook tussen deze twee stellingen in en dat zullen we tijdens de volle maan merken.

Passievoller leven

Nu de volle maan in Boogschutter staat krijgen we nieuwe inzichten hoe wij achter onze dromen gaan. Boogschutter is een vurig sterrenbeeld dat een heel duidelijk doelwit voor ogen heeft. Waar Boogschutter zijn pijlen op gericht heeft, daar gaat ie voor en daar zal alles voor wijken. Aan jou om deze avond dus na te gaan hoe jij jouw dromen achter na jaagt. Om onder ogen te komen waar jij je door laat tegenhouden en in hoeverre je nu vanuit je passie leeft.

Dé ultieme gids die je door de quarter life crisis sleept

 

Boogschutter schudt ons wakker uit het leven waardoor we geleid worden en laat zien dat we zelf de controle kunnen terug nemen. Stel je grenzen, maak de offers die nodig zijn en wees niet bang om anderen tegen de schenen te schoppen. Niet iedereen hoeft achter jouw pad te staan, zolang jij dat maar wel doet.

Falen als doel: een leuke én effectieve methode om lef te ontwikkelen

Een enge stap misschien, maar door de inzichten van de volle maan in Boogschutter krijg je een extra dosis lef mee om toch de stap te gaan zetten.

Fijne volle maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️