Rosa Bertram
Rosa Bertram Liefde & Seks 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

In deze 5 steden heb je deze zomer de grootste kans liefde te vinden

Liefde vinden is zo makkelijk nog niet. Nu wordt het ons tegenwoordig iets makkelijker gemaakt dankzij datings apps, maar het spel van de liefde blijft ingewikkeld. En dat is precies de reden waarom datingapp Bumble nu met interessante data komt.

Wie helemaal klaar is voor de Summer of Love, wil deze zomer misschien toch nog een last minute tripje boeken naar één van deze romantische steden.

Steden om de liefde te vinden

Want wat blijkt? Bumble komt met cijfers waar hun app het meest wordt gebruikt en waar er het meest wordt gematcht. Dus voor degene die deze zomer naar de zon vertrekken en zin hebben in een (zomer)liefde; de volgende steden zijn de plekken waar jouw kans op romantiek het grootst is. Liefde vinden doe je hier!

Tenminste, als we de data van datingapp Bumble moeten geloven dan.

1. Amsterdam

Laat dat weekendje wegboeken maar zitten, als je had gehoopt op een romantische zomerdate. Want uit de gegevens van BUmble blijkt dat je onze eigen hoofdstad een broedplek schijnt te zijn voor romantiek en liefde.

Hoe vind je ware liefde? Een psycholoog vertelt

Toch maar wat vaker terrasjes en cafeetjes in duiken dus! Scheelt weer voor de uitstoot van een vliegtuig, maar ook voor je portemonnee.

2. Barcelona

De Spaanse stad Barcelona is een goede tweede romantische stad om je potentiële zomerliefde te vinden. Je hebt prachtige architectuur, een gezellige stad én de zee. En wie weet een summer fling!

3. Lissabon

De Portugese hoofdstad is met haar bergen, uitzicht op zee, groen en rijke cultuur een perfecte stad voor een citytrip, en blijkbaar ook voor het vinden van de liefde.

Dé beste 8 vegan restaurants in Lissabon voor op je bucketlist

 

4. Parijs

De stad van de liefde hoort natuurlijk ook in dit rijtje thuis: Parijs. Op slechts een steenworp afstand van Nederland, met de trein, bus of auto ben je er binnen een paar uur. Wellicht vind jij er in een van de romantische cafeetjes een heuse lover. Liefde vinden in Parijs is toch té romantisch!

5. Milaan

Volgens Bumble is de kans zomaar aanwezig dat je deze zomer in het bruisende Milaan jouw zomerliefde gaat vinden. Er is maar één manier om het uit te proberen toch?

Enjoy the summer of love

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️