Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 28 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks: over mood food met neurotransmitter-expert Wout van Helden

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen op een bepaald gebied, maken we de podcastserie ‘Bedrock Talks’. In deze podcast gaan we in gesprek met experts op het gebied van bewust, gelukkig en duurzaam leven. Dit keer interviewt Bedrock’s Lisanne Wout van Helden over mood food. Wat is dat precies?

Op Bedrock schreven we al eens eerder over voeding en je humeur. Door het eten van bepaalde voeding zou je namelijk je humeur kunnen beïnvloeden. Zou dat niet een perfecte remedie zijn tegen neerslachtige en zware dagen?

Podcast over voeding en humeur

Een stuk fruit of een gezonde salade voor een goed humeur? Een friet met mayo voor op futloze dagen? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar voeding kan écht bepalen hoe je je op de korte termijn voelt.

Daarom bestaat er niet voor niets de term mood food’, voeding die letterlijk je humeur bepaalt. Hoe werkt dat precies? En hoe kan je jezelf gelukkig eten? Vragen die we maar al te graag stellen aan een expert die ons daar álles over kan vertellen.

Bedrock Talks: over productiviteit en je optimale focus vinden met Mark Tigchelaar

Bedrock Talks met Wout van Helden

In deze podcastaflevering van Bedrock Talks is Wout van Helden van Helden Health, expert op het gebied van neurotransmitters en voeding te gast. Hij weet alles op het gebied van voeding en gezondheid en dus nodigden we hem hoogstpersoonlijk uit in de podcaststudio. 

Kun je jezelf écht gelukkig eten? Hoeveel meer invloed heeft voeding op je humeur ten opzichte van de invloed die hormonen op je humeur hebben? En wat zijn absolute do’s en don’ts? Je begrijpt: deze podcastaflevering wil je luisteren!

En: een éxtra speciale aflevering, want het voorlopig de laatste Bedrock Talks! 

Luister Bedrock Talks over humeur en voeding

De nieuwe aflevering van Bedrock Talks luister je nu op Spotify en iTunes. Vond je het een interessante aflevering? Laat dan vooral een review achter! We zijn super benieuwd wat je ervan vindt en ervan hebt opgestoken.

Volg je Bedrock al op Instagram?

Meer Bedrock Talks:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️