Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Luistervoer 24 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks: hoe blijf je stress de baas? Stress-expert Thijs Launspach legt uit

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen, kan je ook luisteren naar Bedrock in onze podcastserie ‘Bedrock Talks’. We gaan in gesprek met experts op het gebied van bewust, gelukkig en duurzaam leven. Dit keer hebben Rosa & Lisanne het met stressmanagement-expert Thijs Launspach over stress. Want gestresst zijn we allemaal weleens, maar hoe blijf je dat de baas?

Een beetje stress is oké. Sterker nog: een beetje stress is zelfs goed voor je en houdt je scherp. Maar soms wordt stress teveel en dan kan het o.a. een grote rol spelen bij het ontstaan van allerlei ziektes.

Bedrock Talks over stress

Stress hebben we allemaal weleens, en dat is prima. Maar wat nou als je voor een langere periode last hebt van veel stress. Hoe slecht is dat eigenlijk voor je? Wanneer krijg je een burn-out? Wat zijn de gevolgen? En hoe voorkomen we die gevoelens van stress?

Om antwoord te krijgen over al dit soort vragen spreken we in de nieuwe podcastaflevering van Bedrock Talks met Thijs Launspach. Thijs is o.a. psycholoog, coach en schrijver én gespecialiseerd in het onderwerp stress en millennials.

Onlangs heeft hij weer een nieuw boek uitgebracht (Werken Met Millennials, aanrader!) en wij wisten genoeg: deze man moeten we aan de tand voelen. Hij vertelt ons alles over de zin (want die is er dus ook!) en onzin van stress én hoe we daar het beste mee om kunnen gaan.

Blijf stress de baas

De nieuwe aflevering van Bedrock Talks luister je nu op Spotify en Apple Podcasts. Vond je het een interessante aflevering? Laat dan vooral een review achter!

Nog vragen voor ons of Thijs? Contact ons dan via onze Instagram-pagina of stuur een mailtje naar [email protected]. Vinden we leuk!

Eerder ging Bedrock Talks we over…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️