Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 19 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 19 april tot 20 mei: de zon in Stier 

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor je jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Van 19 april tot 20 mei staat de zon in Stier en worden we allemaal meer levensgenieters.  

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.  

De maandhoroscoop voor 19 april tot 20 mei 

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat, hebben we meer behoefte om nieuwe projecten te starten en het huis op de kop te zetten (zon in Ram) of te genieten van een extra wijntje, terwijl we van de zon genieten (zon in Stier).

Een periode van genieten breekt aan nu de nuchtere kant van Stier samensmelt met de Zon.  

Aardetekens brengen rationaliteit  

Stier is een echt aardeteken, net als mede aardetekens heeft Stier niet te veel last van emoties en voelt hij zich graag thuis in de natuur. Als aardeteken laat Stier zich niet opjagen, in tegendeel zelfs, dat wordt zelfs gehaat want Stier houdt van de comfort-zone en heeft weinig behoefte om de grens op te zoeken.

Lees ook: Waarom astrologie hotter is dan ooit

Veilig, maar wel een beetje saai omdat het dus betekend dat we de komende weken geen spannende avonturen zullen aangaan. Nu de zon in Stier staat blijven we graag bij het oude vertrouwde waardoor je best koppig kan worden als flexibiliteit van je gevraagd wordt.  

Koppiger en minder flexibel, maar…

Alhoewel Stier ons koppiger en minder flexibel zal maken, brengt Stier ook rust. Door de relaxte aard van Stier beseffen we dat er meer is in het leven dan stress, keihard werken en vermoeid het weekend in gaan. Stier laat ons weer optimaal genieten van al het moois in het leven, een echte bourgondier.

Ook lezen: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Hierdoor laat de Stier ons meer genieten van lekker eten, goed gezelschap en gaan we meer geld uitgeven aan luxere artikelen. Alhoewel Stier nuchter is, wordt ze ook als een kraai aangetrokken tot alles dat glimt waardoor je sneller geneigd bent je portemonnee te trekken. Niet goed als je een spaarplan had, maar wel erg fijn om jezelf eens in het zonnetje te zetten door jezelf te trakteren.  

En de andere sterrenbeelden?

Tijdens deze nuchtere fase is het een fijne maand voor mede aardetekens, zoals Stier, Maagd en Steenbok die het fijn vinden om weer terug naar de basis te gaan.

Wel zullen watertekens zoals Kreeft, Schorpioen en Vissen meer moeite hebben met de rationele kant waardoor emoties onderdrukt worden.   

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️