Sarawitia Franken
Sarawitia Franken Werk 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

7 inspirerende thuiskantoren om bij weg te zwijmelen

Thuiswerken is de nieuwe norm. Hierdoor brengen we allemaal vele uren door in ons thuiskantoor. Een fijne werkomgeving creëren is erg belangrijk, want je gaat er waarschijnlijk nèt even dat tandje harder door werken. Geef je thuiskantoor daarom een persoonlijke touch en richt het helemaal naar je eigen smaak in. Inspiratie nodig? Dit zijn 7 thuiskantoren om bij weg te zwijmelen.

Kies voor groen en huiselijk of juist voor strak en minimalistisch.

Thuiskantoren om bij weg te zwijmelen

Zwijmel weg bij deze 7 geweldige thuiskantoren. Krijg jij opeens ook zoveel zin om te werken?

1. Grote boekenkast

Een enorme boekenkast staat heel imposant in je thuiskantoor. Daarnaast is het een mooi overzicht van alle inspirerende boeken die je al hebt verslonden. En hoe tof zijn deze glazen ramen? Bijna alsof je in een soort kas zit.

2. Strak en minimalistisch

Houd je niet van te veel poespas? Dan kan je beter voor een strak en minimalistisch thuiskantoor gaan.
Een bijkomend voordeel: je wordt niet snel afgeleid door spullen om je heen.

3. Volle muur

Veel posters bij elkaar op een muur hangen, geeft gelijk een gezellig druk effect. Voor de één is een volle muur misschien afleidend, maar voor de ander kan juist voor een nieuwe dosis inspiratie zorgen. Foto’s zijn ook altijd leuk, want dan kun je weer even wegdromen bij al je eerder gemaakte herinneringen.

4. Groen en huiselijk

Een thuiskantoor vol planten voelt warm en huiselijk aan. Daarnaast zorgt het groen voor een relaxt gevoel. Iets wat je op een werkdag met drukke deadlines goed kan gebruiken.

5. Uitzicht op de natuur

Een prachtig uitzicht op de natuur als versiering van je thuiskantoor. Dit is toch geweldig. En óók nog eens heel goed voor je ogen. Het is namelijk best zwaar voor je ogen om de hele dag naar een scherm te kijken en als je dan even in de verte tuurt, kunnen je ogen weer ontspannen.

https://www.bedrock.nl/remote-werken-corona/

6. Glazen bureau

Een glazen bureau is een echte eyecatcher van je thuiskantoor. Voeg hier nog wat kunst aan toe en je werkplek ademt een artsy vibe. Hoe tof!

7. Pretty pink

Voor de rozeliefhebbers onder ons, je kunt je thuiskantoor ook gewoon helemaal roze maken. Niemand die je tegenhoudt! Vind je dat iets too much? Met veel roze details kom je ook al een heel eind.

Naast een inspirerende werkomgeving zijn er nog een aantal factoren die bijdragen aan een productieve thuiswerkdag, zoals voldoende pauzes nemen en af en toe ook gaan staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️