Edelstenen kunnen je huid verbeteren (wij leggen je uit hoe)

De atomen van edelstenen hebben een bepaalde trillingsfrequentie waarmee ze een unieke invloed hebben op mensen en hun omgeving. Plaats de edelstenen in een kan met water om het vervolgens te drinken (zonder de edelstenen door te slikken uiteraard).

Bergkristal

Bergkristal is een steen met een sterke genezende kracht. De steen reguleert de energie in je lichaam en is goed voor de verzorging van je huid, haar en nagels.

Rozenkwarts

Rozenkwarts helpt je met het vinden van je persoonlijke behoeften. De steen is goed voor het hart en stimuleert de bloedsomloop. Wil je graag een zachtere huid? Rozenkwarts is daar perfect voor.

Rookkwarts

Rookkwarts vermindert stress en helpt je te ontspannen. De steen stimuleert de spijsvertering en verhelpt darmproblemen.

Amethist

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen helpt je met het vinden van innerlijke rust en werkt bevorderend voor de gezondheid van je hersenen, longen, ogen en huid.

Aventurijn

Aventurijn helpt je lichaam te herstellen en stimuleert een goede nachtrust. De steen kan je helpen met de verzorging van allergieën en ontstekingen.

Maansteen

Maansteen is een rustgevende steen die je kan helpen om beter te slapen. Daarnaast brengt de steen de hormonen weer in balans, heeft het een positieve invloed op de spijsvertering en vermindert het vochtophoping in het lichaam.

Meer lezen?

Een handleiding over verschillende edelstenen en de positieve energieën die ze creëren.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrocks Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Edelstenen kunnen je huid verbeteren (wij leggen je uit hoe)
Sluiten