Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 5 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 5 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverig, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

De niet-zweverige daghoroscoop van 3 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Waterman
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

Waar jouw hersenen altijd al ratelen van de spontane ideeën die in je opkomen, kan je er nog meer uithalen als je deze deelt met de mensen om je heen. Alle knappe koppen verzamelen dus, want zo’n spontane brainstormsessie kan goud opleveren.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Grote kans dat je koppigheid ook een stukje meer opspeelt waardoor je het lastiger vindt om naar anderen te luisteren, terwijl je ondertussen wel goed bent in jezelf uiten dankzij Mercurius die je helpt met je communicatie. Het is geen eenrichtingsverkeer vandaag…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ondanks dat je mentaal meer geprikkeld bent, merk je ook dat het lastig is om je aandacht lang vast te houden, want door jouw flexibele instelling en de nieuwsgierigheid gaan je gedachten van hot naar her. Neem het leven daarom niet al te serieus en leg de lat niet te hoog vandaag.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 oktober t/m 9 oktober 2022

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Mocht je in een relatie zitten, dan kan het ook zijn dat tijdens de maan in Waterman je sneller beren op het pad ziet en de jaloezie meer omhoog komt. Bedenk vooral of dit een probleem is die altijd al speelt, of dat het vandaag pas aan de orde is voordat je actie onderneemt

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De sociale skills die Waterman met zich meebrengt, zorgt ervoor dat jij je ook vandaag graag in het gezelschap van anderen begeeft. Mocht er geen gelegenheid zijn om anderen veel te zien, neem dan vooral vandaag koekjes mee tijdens de koffiepauze om iedereen te laten weten dat jij een warm hart hebt (en een goed oog voor lekkere koekjes…)

Maagd 23 augustus t/m 22 september)

Dat de productiviteit en motivatie ook vandaag nog hoog is, wordt extra versterkt door het feit dat Mars ervoor zorgt dat je graag gezien wilt worden door anderen voor het werk dat je verricht. Het krijgen van een complimentje voelt daarom extra fijn, maar vergeet ze vooral ook niet aan anderen te geven.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De creatieve, spontane energie die de maan gisteren en vandaag met zich meebrengt, wordt extra versterkt door de passievolle Mars die ervoor zorgt dat je nog een stuk enthousiaster bent. Een fijne tijd om vooral geen al te saaie dingen te doen, maar vooral te kiezen voor dingen die je motiveren of inspireren. De saaie klusjes komen later wel…

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Het feit dat je ook vandaag nog een grotere behoefte hebt om onder de dekens te blijven liggen, maar waarschijnlijk jezelf toch het bed uit gesleept hebt zorgt er al voor dat je niet in de lekkerste mood bent. Hierdoor heb je neiging om een muur omhoog te trekken en meer van je af te snauwen. Tijd dus om snel weer naar huis te gaan.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Het fijne is, dat door de maan in Waterman je niet alleen een stuk creatiever wordt maar ook je emoties beter op een rijtje kan zetten en deze beter kan uiten. Dat waardeert je omgeving zeker, want dat haalt de scherpe toon uit jouw communicatie waardoor lastige onderwerpen een stuk soepeler verlopen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De extra emotionele behoefte aan stabiliteit die je ervaart dankzij de maan in Waterman, combineert deze maand wel goed met de zon in Weegschaal die je een duidelijk doel geeft voor je carrière waarbij je graag de waardering ontvangt voor je harde werk. Samenwerken gaat je in deze tijd extra goed af, dus gebruik de creativiteit van Waterman om eens te gaan brainstormen voor nieuwe projecten.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Ook vandaag zit je nog vol in je energie dankzij het feit dat de maan in jouw sterrenbeeld staat. Dit maakt je ook een stukje impulsiever maar ook een stukje expressiever door de passievolle Mars die ervoor zorgt dat je ook meer zal flirten en speelser bent. Tijd voor wat kink door je grenzen te verkennen?

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu je wat meer afstand van je emoties ervaart omdat de maan in Waterman ze afkoelt, zie je ook een duidelijker beeld van patronen waar je soms tegen aan loopt. Dit is een goed moment om die te tackelen om verandering aan te brengen. Niet makkelijk, maar het kan je wel veel opleveren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️