Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 3 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 oktober t/m 9 oktober 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 3 oktober

Maan nog in Steenbok

De maan staat nog in Steenbok en heeft daarbij een serieuze uitwerking op onze emoties en behoeften. Wat vandaag wel zorgt voor een keiharde workaholic sfeer maar minder gezelligheid nu we allemaal ervaren dat de maandag toch een serieuze dag is.

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Misschien niet de gezelligste dag om te kletsen bij de koffieautomaat, wel om knopen door te hakken nu je emotioneel met meer afstand keuzes kan gaan maken.

Dinsdag 4 & woensdag 5 oktober

Maan naar Waterman

Nu de maan naar Waterman verhuist, willen we graag onze horizon verbreden door meer kennis op te doen. We hebben een meer vooruitziende blik op de toekomst waardoor zaken uit het verleden minder grip op ons hebben, waardoor je meer vrijheid ervaart. Een lekkere dag om vooral te genieten, die emoties komen donderdag wel weer…

Donderdag 6 & vrijdag 7 oktober

Maan naar Vissen

De Vissenmaan zorgt voor een overgang waarbij we weer naar ons lichaam worden getrokken en bewust gemaakt worden van onze gevoelens. Een meer spirituele kijk op ons leven dankzij Vissen kan ervoor zorgen dat je liefdevoller naar jezelf en je verleden kan kijken. Alles gebeurt voor een reden, ook al kunnen we het op dat moment nog niet accepteren, later leren we de les.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Zaterdag 8 oktober

Maan naar Ram

Het weekend begint met de overgang van maan naar een vurig teken, waarbij we meer energie krijgen om te bewegen of om nieuwe projecten op te pakken. Perfect om de liefde te bedrijven nu je de passie sterker ervaart, of om nieuwe projecten in het huis aan te pakken.

Zondag 9 oktober

Volle maan in Ram

De volle maan verschijnt vanavond aan de hemel en verwonderd ons niet alleen, maar laat ons ook reflecteren en inspireren om verandering aan te brengen. De stoere Ram zorgt ervoor dat we bewuster worden van onze passie en hoe we ervoor zorgen dat we elke dag doen waar we zelf gelukkig van worden.

Tijd om te leven vanuit je hart en te durven vertrouwen op jezelf zodat je een stuk stoerder wordt. Niet langer laten leven door angst, maar juist vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Elk begin is namelijk eng, maar elk begin geeft wel weer nieuwe mogelijkheden voor groei…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️