Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 26 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop 26 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 22 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Weegschaal
  • Zon (ons ego): Weegschaal
  • Mars (onze passie): Tweelingen
  • Venus (onze liefde): Maagd
  • Mercurius (ons denkvermogen): Retrograde in Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

Nu zowel de maan als de zon in Weegschaal staan, ga jij extra liefde uitstralen. Je bent een stukje geduldiger naar de mensen om je heen en hebt een grotere behoefte om je te omringen met mensen waar je van houdt. De single Ram kan zich een stukje eenzamer voelen…

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Stier (20 april t/m 20 mei)

De Weegschalenmaan is eentje waar jij je comfortabel bij voelt en hierdoor extra lekker in je vel zit. Letterlijk, want je voelt je een stuk sensueler dan normaal. Combineer daarbij de Marsenergie in Tweelingen en die zorgt ervoor dat je ook een stuk expressiever bent in wat je lekker vindt. Maak er vooral gebruik van, deze nacht.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Hallo energie, want nu Mars nog lekker in jouw sterrenbeeld staat, voel je je een stuk vuriger. Je weet wat je wilt en dat kan je een beetje rusteloos maken, let je wel op dat je niet te veel uit je slof schiet? Met Mercurius in retrograde zijn felle discussies een heel slecht idee.

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De maan zorgt ervoor dat je extra behoefte hebt om tijd thuis door te brengen en met het weer van de laatste tijd is dat ook geen gek idee. Lekker op tijd naar huis en jezelf verwennen met een warme chocolademelk zorgt ervoor dat jij weer een beetje zult opladen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Samenwerkingen zullen de komende tijd zijn vruchten afwerpen, mits je jouw ego niet teveel op de voorgrond zet omdat Mars ervoor kan zorgen dat je best een beetje dominanter bent. Het blijft een SAMENwerking, Leeuw.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De Weegschalenenergie van vandaag nu zowel zon als maan er in staan te schijnen zorgt ervoor dat jouw innerlijke criticus een stukje rustiger is, waardoor je een stukje vrolijker en lichter voelt. Ondanks het sombere weer, zal jij het zonnetje in huis zijn.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Met de maan in jouw sterrenbeeld zal je extra fijn in je vel zitten omdat het jouw talenten versterkt. Zo ben je nog meer een luisterend oor dan normaal, maar  werken je flirt skills ook extra lekker.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Vooral de stiekeme flirts hebben nu meer je aandacht, dankzij Venus die ervoor zorgt dat jij je liefde meer privé uit. Spelen mag, maar denk je er wel aan dat het gras niet altijd groener is aan de overkant?

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De Weegschalenmaan is fijn om je gedachten een stukje te verlichten, de rustige energie van deze maanfase zorgt ervoor dat je het leven niet te zwaar neemt en daardoor wat beter tegen tegenslag kan. Fijne dagen in het vooruitzicht, want morgen staat de maan in jouw sterrenbeeld en schakelt de harmonieuze energie om in een zelfvertrouwen boost.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Normaal gesproken ben je best een individualist, maar als de maan in Weegschaal staat heb je altijd een sterkere behoefte om samen te werken, of om extra tijd met anderen door te brengen. Dit gaat je ook een stuk beter af, want die scherpe eerlijkheid zwakt dankzij de Weegschalenenergie een beetje af waardoor je minder hard overkomt.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Venus in Maagd zorgt er de komende weken voor dat jouw gedachten over de liefde alle kanten opgaan, waardoor je mogelijk nieuwe kanten van je partner of date zal gaan zien die je zullen gaan verrassen. Ondanks de Mercurius retrograde in hetzelfde sterrenbeeld, sta je wel meer open om de ander beter te kennen, maar vergeet hierbij niet jezelf ook open te stellen.

De leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Zon en maan in Weegschaal zorgt voor extra mentale stimulatie waarbij je vooral meer gaat nadenken over wat jij voor anderen kan betekenen om de wereld te redden. Je wilt graag een ander helpen tijdens deze dagen, maar weet dat zelfs een klein gebaar al een verschil kan maken.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Waar de maan in Weegschaal deels een stukje emotionele rust brengt doordat je minder hard bent voor jezelf, kan het er ook voor zorgen dat je tijdens deze dagen sneller over jezelf heen laat lopen als je niet sterk in je schoenen staat. Een goede dag om je grenzen te bewaken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️