Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 24 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 24 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 24 september

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Maagd
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

Door de samenwerking van maan en Mercurius retrograde die samenkomen in hetzelfde sterrenbeeld, kan jij je vandaag nog een stukje rustelozer voelen. Wees jezelf er van bewust dat niemand er blij van wordt als jij je frustraties botviert, dus zorg voor een goede uitlaatklep als je lontje kort wordt.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

Stier (20 april t/m 20 mei)

De samenkomst van Maan en Mercurius kan ervoor zorgen dat je vandaag nog moeite hebt met je intimiteit, wat frustraties omhoog kan brengen als je niet in de mood komt. Een massage om toch te ontspannen kan een fijne afleiding zijn.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 september 2022

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Waar je hoopte je ei kwijt te kunnen bij familie, kan het zijn dat je mentaal een grotere afstand voelt tussen jou en familie of mensen die dichtbij je staan. Hierdoor voel je je misschien een stukje emotioneler dan dat je gewend bent, waardoor je dingen kan zeggen waar je later spijt van hebt.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Het oplossen van problemen zal vandaag niet zo soepel gaan als dat je hoopte omdat het onderscheiden van hoofd- en bijzaken vandaag niet helemaal soepel loopt. Een goede dag dus om spontaan een dag vrij te nemen, of wat vaker overleg te plegen.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Je hebt behoefte aan stabiliteit, maar merkt dat al het slechte nieuws rondom de economie vragen oproepen waardoor je sneller spijt kan hebben van impulsaankopen die je hebt gedaan. Dat is nu al te laat, dus kijk vooral naar welke veranderingen je in de toekomst wel kan doorvoeren…

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Het kan aanvoelen alsof je niet helemaal in contact staat met je intuïtie of jezelf, wat ervoor zorgt dat je niet helemaal lekker uit de verf komt. Een goede dag om belangrijke meetings te verplaatsen, zodat je op een later moment meer kan shinen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Ook vandaag ben je nog niet helemaal scherp door de Mercurius retrograde in Maagd waardoor het beter is om taken waarbij jij je sterk moet concentreren, beter naar volgende week te verplaatsen. Het is toch bijna weekend…

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Vriendschappen lopen vandaag nog een stukje stroever dan dat je graag zou willen, waardoor het een goede dag is om meer tijd met jezelf door te brengen en te zorgen voor voldoende afleiding. Een dag om Netflix uit te gaan spelen en comfortfood te bestellen als je niet helemaal lekker in je vel zit…

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Waar je normaal goed het grotere plaatje overziet en een duidelijk doel voor ogen hebt, komt ook vandaag nog wat ruis tevoorschijn dankzij Mercurius retrograde waardoor je qua concentratie all-over the place bent. Tijd om betere vrienden te worden met het koffiezetapparaat zodat je toch nog enigszins wat focus kan behouden om kleine taken wel af te ronden.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Nu zowel Maan, Mercurius als Venus in Maagd staat heb je een sterkere behoefte om wat meer moeite te doen voor je relatie, maar zal je merken dat luisteren vandaag niet je beste eigenschap zal zijn door de Mercurius retrograde. Geen diepgaande gesprekken te voeren, maar Netflix and chill is wel een goed idee.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Heb je uitgaansplannen voor vanavond en zit je in een relatie, dan mag je best extra gaan opletten op je gedrag van de avond. Doordat Maan en Venus in Maagd staan, voel je je meer gevangen waardoor je door een drankje een grotere kans hebt om een stuk losser te gaan dat dat je eigenlijk zou willen. Pas dus op met de alcohol vanavond.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Als je in een relatie zit is het vandaag goed om kleine irritaties vooral niet naar elkaar uit te spreken, want door zowel maan als Venus in Maagd kan het zijn dat je een stuk harder overkomt waardoor discussies sneller oplaaien. Pick your battles dus, want is het echt waard om dit vandaag op te brengen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️