Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 22 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 22 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 22 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Weegschaal
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Vandaag en morgen zorgt de maan in Weegschaal ervoor dat je meer behoefte hebt aan het uiten van je gevoelens aan de mensen om je heen. Niet alleen maakt dit je minder individueel, maar het zorgt er ook voor dat je jouw muurtje meer zal laten zakken waardoor je betere connecties kan aangaan. Fijn dus om de komende dagen extra aandacht te besteden aan de liefde.

Women don’t owe you pretty: over modern feminisme

Stier (20 april t/m 20 mei)

Tijd voor wat extra zelfliefde de komende dagen want door de maan in Weegschaal, ga jij meer balans aanbrengen aan de persoonlijke verzorging. Een fijn moment om te werken aan je uiterlijk, of om die massage te boeken die je best wel kan gebruiken. Je zet jezelf de komende dagen op nummer een, waardoor je mentaal beter voor jezelf gaat zorgen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Een lekker luchtige energie, want doordat de maan de komende dagen ervoor zorgt dat je behoefte hebt aan jezelf te uiten (een van jouw kwaliteiten), ben je extra sociaal en aanwezig. Hierdoor maak je makkelijker contact met anderen en heb je een speelse energie om je heen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Tijd om meer uren thuis door te brengen, want door de maan in Weegschaal heb je een sterkere behoefte om tijd door te brengen in je eigen ruimte en met de mensen die je fijn vindt. Perfect om die ene stoofschotel eindelijk te gaan klaarmaken, of om wat rust te pakken met een Netfflixmomentje.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Tijd om meer aandacht te besteden aan communicatie, want door de maan in Weegschaal ben je een stuk vriendelijker en open in de gesprekken die je voert. Je stelt jezelf hierdoor emotioneel kwetsbaarder open en dat zorgt ervoor dat je ook beter luistert naar je gesprekspartner. Een lekkere energie waardoor je een diepere connectie kan krijgen

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Vandaag en morgen staan meer in het teken van je financiën. Je bent best een spaarder maar kan je plots toch zorgen gaan maken over je uitgaven waar je extra kritisch naar kan gaan kijken. Wees niet te hard voor jezelf, Maagd. Ook jij verdient het weleens om jezelf te trakteren op wat moois.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Met de maan die vandaag en morgen in jouw sterrenbeeld staat, zal je extra gaan shinen. Je voelt je meer in contact met jezelf waardoor je extra lekker in de groep ligt. Een mooi moment dus om tijd met anderen door te brengen, want emotioneel heb je een sterke behoefte om jouw liefde met anderen te delen.

Bij deze 5 inspirerende merken koop je een duurzame winterjas

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Nu de maan de komende twee dagen in Weegschaal staat, zal je met een lievere blik gaan kijken naar de transformatie die je hebt doorgemaakt. Een moment waarbij je op een spiritueel niveau voelt dat je behoorlijk bent gegroeid en Schorpioen, daar mag je best bij stil staan. Ondanks dat je de behoefte hebt jezelf deze dagen meer terug te trekken, merk je dankzij de maan wel dat je juist energie van anderen krijgt. Tijd om niet alleen door te brengen dus.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Je wordt nog meer een teamspeler nu de maan twee dagen lang in Weegschaal zal blijven staan. Alhoewel je op het gebied van carrière er niet veel aan hebt, helpt het wel om extra verbintenis te vinden in vriendschappen of stel je jezelf meer open om nieuwe mensen te leren kennen. Met jouw warme energie ben je daarbij ook wat milder en een stukje charmanter, wat zeker bijdraagt aan relaties.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De maan maakt je vandaag en morgen bewuster van je carrière, maar nu het weekend is komt het eigenlijk niet goed uit. Dit kan zorgen voor een onrustig gevoel omdat je toch de drang voelt om aan de slag te gaan. In plaats van op jezelf te gaan fitten, is dit wel het moment om na te denken hoe jij niet alleen je harde werken gebruikt om verder te komen, maar ook je netwerk skills kan verbeteren. Samen kom je een stuk verder namelijk, Steenbok.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De maan besteedt de komende twee dagen in een mede luchtteken waardoor jij je extra gestimuleerd voelt. Dit zorgt ervoor dat je meer behoefte hebt aan afleiding en prikkels waardoor dit geen weekend zal zijn om thuis te blijven, anders kan jij je best rusteloos gaan voelen. Musea doen het hierbij extra goed, omdat je nieuwsgierigheid gevoed wordt.

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 20 oktober 2022

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Dit weekend zal je bewuster worden van de diepere angsten die je hebt, maar je weet ze dankzij de vriendelijkheid van de maan in Weegschaal deze beter te omarmen. Ze schrikken je niet af, want je kijkt er met een warm hart naar waardoor ze minder energie van je zullen kosten. Een fijn moment waarbij je meer compassie met jezelf hebt en daardoor beter kan inspelen in wat je nodig hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️