Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 17 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 17 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 17 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Tweelingen, laatste kwartier fase
  • Zon (ego): Maagd
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in weegschaal

Ram (20 maart t/m 19 april)

Een lekkere energie vandaag, want door de afwisseling en passie die zowel maan en mars in Tweelingen brengt, voel je je een stukje impulsiever. Een goede dag om actief aan de slag te gaan, om te voorkomen dat de onrust je prikkelbaar maakt.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Alhoewel de maan in Tweelingen je uit je comfort-zone haalt, helpt het je ook om nieuwe kanten van jezelf te ervaren. Een tripje naar een spannende winkel, of het kopen van lingerie kan je een extra zelfvertrouwen boost geven nu Venus je romantische kant versterkt.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Hopelijk heb je een feestje vandaag gepland staan, want vandaag is de laatste dag dat zowel maan als mars jouw sterrenbeeld een extra zelfvertrouwen boost geven waardoor je ook open staat voor passievolle avontuurtjes…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Dat je meer praat nu de maan in Tweelingen staat, dat is zeker, maar daardoor ben je ook geneigd teveel persoonlijke dingen te delen. Binnen je familie of vriendenkring kan dat nu tijdens de Mercurius retrograde best eens voor een miscommunicatie zorgen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De maan in Tweelingen maakt je een beetje wispelturig en vandaag kan dat voelen alsof je emotioneel alle kanten op wordt gegooid. Ergens ook wel interessant, want op deze manier leer jij je emoties ook beter kennen. Een goede dag om een meditatie te pakken, zeker als het even teveel wordt.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Je wordt emotioneel van hot naar her geslingerd dankzij zowel maan als mars in Tweelingen, waardoor je sneller geneigd bent jezelf af te reageren op de mensen om je heen. Niet eerlijk, dus probeer de verwachtingen die je hebt vooral los te laten. Met  alle Tweelingenenergie  weet je nooit hoe de wind staat…

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Keuzes maken zal vandaag niet echt makkelijk zijn, zelfs het kiezen van je lunch kan als een opgave voelen. Dit vind je normaal al lastig, maar Tweelingen maakt je een stukje rustelozer waardoor je niet goed weet wat je wilt. Je kan altijd anderen om raad vragen als je het even niet meer weet.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Normaal gesproken blijf je graag iets op de achtergrond, maar nu alle Tweelingenenergie zo sterk in de lucht hangt, ben je meer een flirt dan normaal. Een fijne energie die je helpt om gezien te worden, en dat mag zeker!

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Je relatie kan vandaag een beetje stroef lopen waarbij je merkt dat je sneller uit je slof schiet dan dat je zou willen. De Tweelingenmaan zorgt voor frictie en dat maakt je vandaag niet echt gezelliger.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Met mars in Tweelingen word jij je bewuster gemaakt van je gezondheid en kan je zomaar een nieuwe hobby vinden die je leven een stuk gezonder maakt. Wat dacht je van het ontdekken van smoothierecepten of het vinden van een sport die je leuk lijkt?

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Jouw innerlijke flirt komt los nu zowel de maan als mars in Tweelingen verblijven en jouw romantische leven een boost geven. Je bent speelser dan ooit en dat lijkt zijn vruchten best eens af te kunnen werpen als je dit weet te omarmen.

De leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan in Tweelingen kan je een stukje sentimenteler maken over zaken uit het verleden die plots weer naar boven drijven. Een teken dus dat je deze nog niet helemaal verwerkt hebt, dus ga eens na wat deze zaken vandaag heeft weet te triggeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️