Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 16 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 16 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 16 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Tweelingen
  • Zon (ego): Maagd
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in weegschaal

Ram (20 maart t/m 19 april)

Zorg naast je standaard planning ook vandaag voor wat extra rustmomenten om even stil te staan bij wat er in je omgaat, want de Tweelingenmaan kan best voor veel afwisselende emoties gaan zorgen vandaag.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Met Venus in Maagd merk je dat je de afgelopen tijd een stukje sensueler voelt dan eerst. Niet dat je gelijk in de paal hangt, maar je straalt meer intimiteit en liefde uit naar degene die je liefhebt. Vrijdagavond is daarom een perfecte avond om de bloemetjes buiten te zetten.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Een lekker gevoel van zelfvertrouwen ontwaakt nu de maan vandaag naar jouw sterrenbeeld verhuist. Samen met Mars geeft het extra richting waardoor je het gevoel hebt alles onder controle te hebben. Let er wel op dat je niet te heet-hoofdig wordt als je het gevoel krijg jezelf te moeten verdedigen…

Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Je voelt je fijn in het gezelschap van anderen en dankzij Venus in Maagd ben je een stukje praatzamer. Fijn om dus vandaag te praten over alle dingen die je vandaag een goed gevoel hebben gegeven.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Na de afgelopen dagen je minder te hebben gevoeld, zorgt zowel de Tweelingenmaan als Mars ervoor dat je een stuk frisser wakker wordt. Fijn, want hierdoor heb je meer energie en ben je een stuk gezelliger weer. Let je wel op dat je de vandaag niet te veel hooi op je vork neemt?

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Waar jij je vooral goed voelt bij je oude, vaste ritme merk je dat je nu uitgedaagd wordt om veranderingen aan te brengen. Wees niet al te koppig en durf eens wat vaker ja te zeggen.

Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Vandaag zal een dag zijn waarbij je meer behoefte hebt aan contact met anderen. Nu de Tweelingenmaan voor veel prikkels zorgt, zal een gezellige avond met vrienden of familie fijn zijn om weer even op te laden.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Dat Mercurius in retrograde staat, zal je vast al gemerkt hebben. Wees daarom extra bewust van de woorden die uit je mond komen, want als je vermoeid bent, kan het best zijn dat dit misverstanden kan opleveren.

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Jij voelt je fijn als je vrijheid ervaart om zelf de keuzes te maken, maar nu er zoveel om je heen gebeurt, voelt het alsof je gevangen zit. Tijd om even een stap terug te zetten en je hoofd de prikkels te laten verwerken.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De emotionele prikkels die je vandaag sterker ervaart door de drukke Tweelingenmaan, zorgen ervoor dat je hoofd snel vol zit. Een goed moment dus om op tijd een pauze te pakken om even een rondje te gaan wandelen. Wat beweging zal helpen je hoofd sneller leeg te maken van alle indrukken.

Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Jouw hoofd ratelt normaal al veel door met alle ideeën en gedachten die continu opkomen, maar dankzij de flexibele instelling van Tweelingen wordt dit extra versterkt. Schrijf ze vooral op, wie weet zit er nog een pareltje voor de toekomst bij.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Grote kans dat je vandaag overweldigd wordt door alle prikkels die de maan in Tweelingen met zich meebrengt. Je hebt het gevoel dat mensen veel van je vragen, waardoor vandaag een goede dag is om te leren je grenzen te bewaken. Een keer nee zeggen mag best.

Bij BEDROCK’s astro vibes ben je aan het juist adres voor je weekhoroscoop, je maandhoroscoop, de stand van de nieuwe en volle maan en meer mooie verhalen over (moderne) astrologie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️