Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 12 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 12 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 12 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Stier
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Het feit dat de komende weken zowel Mercurius als Venus ervoor zorgen dat je extra fijn gaat communiceren op het gebied van liefde en relaties, zorgt ervoor dat vandaag best een goede dag is om na te denken welke verwachtingen je hebt van de liefde en deze ook uit te spreken naar je partner toe.

Open communicatie en duidelijkheid kan je relatie een extra boost geven, en als je single bent juist helpen om een duidelijk beeld te scheppen van wat jij nodig hebt.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De laatste dag met de maan in jouw sterrenbeeld, een extra moment dus om van te genieten nu je meer in contact staat met je emoties. Een goed moment om toch een meditatie vandaag in te plannen om meer in contact te blijven met je onderbewustzijn en de emoties die je anders wegstopt.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ondanks dat de maan in Stier niet jouw meest favoriete maanfase zal zijn, is het wel een mooie fase die je wat spiritueler maakt. Juist door jezelf de spiegel voor te houden die je eigenlijk nodig hebt, leer je meer in het nu te leven in plaats van altijd te haasten naar de toekomst. Kijk dus niet naar de slechte kanten, maar juist naar de lessen die je de afgelopen dagen geleerd hebt.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De maan in Stier helpt je weer met opleven waardoor je ideeën ook weer stromen, een mooi moment om dus na te denken welke nieuwe ideeën je graag wilt gaan uitwerken, of het bedenken van nieuwe oplossingen voor bestaande problemen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Sinds de maan in Stier staat (vanaf maandag) kan je best wat opgejaagder voelen dan normaal, vooral als je ineens in ziet hoeveel werk er is blijven liggen of hoeveel deadlines je nog hebt. Let wel op dat je dit niet op anderen gaat afreageren, want met jouw vuurtje kan het best eens pittig worden.

Lijk jij totaal niet op je sterrenbeeld? Kijk dan eens hiernaar

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Een laatste dag met de maan in Stier waardoor je ook vandaag nog lekker in je vel zit. Een goede laatste dag om nog eens lekker je planning in de war te gooien met spontane invullingen, zoals eerder van werk weg gaan, het maken van een ommetje of eens een wilde lunch te gaan bestellen. Spring maar lekker uit de band, Maagd.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Naast dat de maan in Stier de afgelopen twee dagen je emoties versterkte en liet nadenken over dingen uit het verleden, haalde de maan je ook uit de fijne balans die je normaal gesproken hebt. Weet dat dit de laatste dag is dat je best mag aangeven niet lekker in je vel te zitten, vanaf morgen zal je weer een verlichting gaan ervaren

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Een laatste dag met de maan in Stier waarbij jij je nog wat emotioneler kan voelen dan dat je zou willen. Naast dat je een waterteken bent en je emoties al sterker voelt, helpt het ook niet dat je hoofd vol gedachten zit. Een goede dag om extra lief voor jezelf te zijn dus.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Ook al werkt de maan in Stier en Mercurius in Weegschaal lekker voor je productiviteit en creativiteit, dit is wel het moment om extra scherp op je mentale gezondheid te zijn. Een goede laatste dag van de maan in Stier om toe te geven aan rustig aan doen en jezelf te verwennen met wat extra pauzes tussendoor. Wandelen tijdens de lunch is daarnaast ook nog eens hartstikke gezond en verfrissend…

Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Naast een creatieve boost, kan het best zijn dat je ook een sterkere behoefte voelt om je romantische kant te uiten. Tijd voor een lief gebaar dus, Steenbok, of het nou gaat om een potentiële lover, je huidige partner of iemand die je graag in het zonnetje wilt zetten. Show some love.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De aardse energie die de maan op Stier op je uitoefent zorgt ervoor dat je lekker nuchter door het leven gaat en meer rust in je hoofd krijgt. En mocht je toch onrust merken, dan is dit een goed moment om te oefenen met het om hulp vragen van anderen.

Ook al dop je graag je eigen boontjes, je familie en vrienden vormen altijd de uitvalsbasis die je nodig  hebt. Daar mag je dus best gebruik van maken.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu Mercurius je intuïtiever maakt, helpt de maan in Stier je ook om je communicatie te verduidelijken. Hierdoor is vandaag de laatste dag om gevoelens waar je mee zit onder woorden te brengen, nu je geest en hart zo fijn samenwerken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️