Laurien Bleeker
Laurien Bleeker Spiritualiteit 9 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Heb jij een engeltje op je schouder? Dat merk je aan deze 7 tekenen

Iedereen schijnt een persoonlijke beschermengel mee te krijgen vanaf de geboorte. Dit is een onzichtbaar, spiritueel wezen dat over je waakt vanuit het bovennatuurlijke. Of jij wel eens een engeltje op je schouder hebt, herken je aan deze 7 tekenen.

Een beschermengel kan eruit zien zoals jij wil: als een wezen met vleugels, of als een fantasiedier of een vorm van licht. Sommige mensen maken contact met hun beschermengel, bijvoorbeeld door te vragen of deze wil verschijnen in hun dromen. Door dit te trainen zou je jouw engeltje kunnen waarnemen. Wetenschappelijk bewezen is het niet, maar het kan steun en troost geven om te geloven in engelen.

7 tekenen dat je een beschermengel hebt

Lukt dit niet, dan zijn er nog andere tekenen waaraan je merkt dat je een beschermengel hebt. We zetten ze voor je op een rij.

Witte veertjes op je pad

Kom je een paar keer een wit veertje tegen op je pad, zomaar? Zonder dat er vogels of andere gevederde beestjes in de buurt zijn? Dan kan dit een teken zijn dat een beschermengel over je waakt. Je krijgt als boodschap dat je op de goede weg zit, maar het staat ook voor bescherming, liefde en licht. Soms is een witte veer een boodschap van een overleden dierbare.

Dromen zijn geen bedrog

In je dromen kan je beschermengel je komen bezoeken. In welke vorm, dat merk je vanzelf. Vaak krijg je ook een bepaalde boodschap door of weet je opeens het antwoord op een vraag of kwestie waar je al een tijdje mee zat.

Beschermengel via je zintuigen

Een onverwachte geur, een schim of lichtbol zien, een aanraking voelen of iets horen: onverklaarbare zintuiglijke waarnemingen kunnen tekenen zijn dat je engel je iets duidelijk wil maken. Of en hoe je ontvangt en deze boodschappen interpreteert, dat is aan jou. Vaak weet je zelf, intuïtief, de betekenis wel.

Tekenen in de lucht

Als je verbinding nodig hebt, kijk je vaak intuïtief naar boven, naar de hemel. Of het bovennatuurlijke. Beschermengelen laten je graag via de lucht weten dat ze over je waken. Dit kan in de vorm van een wolk zijn of bijvoorbeeld een regenboog.

Je voelt een plotselinge kracht

Opeens voel je wat je moet doen of welke keuze je moet maken. Een plotselinge kracht die uit het niets is komen opzetten. Dit warme gevoel wordt toegekend aan je beschermengel die je helpt bij het maken van keuzes op je levenspad.

Engelengetallen van je beschermengel

Engelengetallen zijn nummers die je per ongeluk vaak ziet. Denk aan 1111, 2222 of 1234. Deze cijfers hebben allemaal een andere betekenis en ze kunnen betekenen dat je een teken krijgt van je beschermengel.

Een warm gevoel of koude rilling

Plotseling een warm gevoel over je heen voelen vallen of juist een koude rilling, kan een teken zijn van een engel. Soms is het een gevoel van kalmte in een heftige situatie.

Als je expres op zoek gaat naar engelengetallen, behoudt het dan nog haar betekenis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️