Redactie
Redactie Luistervoer 19 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Bedrock Reads: waarom vrijgezel zijn juist leuk en leerzaam is (de voorgelezen versie!)

Omdat we weten dat naast lezen, ook het luisteren van boeiende verhalen heerlijk is, spreken we sinds kort ook artikelen in! Zo kan je lekker onderuit zakken met je koptelefoon op of je oortjes in en genieten van onze favoriete en stiekem een beetje controversiële stukken. Dit keer: waarom vrijgezel zijn júíst leuk en leerzaam is. 

Herken je dat, dat je als twintiger of dertiger van die typische vragen krijgt als: “heb je nou al een relatie?” of “wanneer neem je je jou eens iemand mee naar kerst?”.

Wat ons betreft is het tijd om voor eens en altijd af te rekenen met de voordelen dat je in een relatie gelukkiger zou zijn. Er kleven namelijk ontzettend veel voordelen aan het vrijgezelle bestaan!

Bedrock Reads: over vrijgezel zijn

De reden dat Rosa één van haar persoonlijke stukken voorleest. Dit keer over dat vrijgezel zijn heus wel leuk is. Sterker nog: het is reuze leerzaam!

Aflevering #2: vrijgezel zijn

Je kan nu de tweede Bedrock Reads luisteren, een persoonlijk stuk van Rosa over vrijgezel zijn. Want, hangen we ons geluk niet een beetje te veel op aan onze relatiestatus? We vragen het ons af.

Heb jij er ook mening over of heb je iets wat je graag met ons of andere lezers/luisteraars wilt delen? Laat het ons weten via Instagram of stuur een mailtje naar [email protected]. Vinden we leuk!

Meer inspirerende podcasts

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️