Rosa Bertram
Rosa Bertram Listen 26 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

4 fijne podcasts over woman empowerment, zelfliefde & carrière

In de trein, op de fiets of gewoon lekker thuis op de bank: oordopjes in en je favoriete podcast aan. Met één druk op de playknop zijn we wijzer over verschillende wereldzaken. Podcasts zijn niet voor niets populairder, en vooral handiger, dan ooit. Daarom tippen we regelmatig onze favoriete podcastshows!

We verzamelden een paar podcasts die we graag met je delen. Ze gaan namelijk over feminisme en zelfliefde. Daar kunnen we namelijk niet genoeg naar luisteren!

Bedrock Talks over zelfliefde

podcast bedrock talks

Je hebt ‘m misschien al eens voorbij zien komen: onze eigen podcastshow Bedrock Talks. Hierin praten Rosa en Lisanne met experts over de onderwerpen die er toe doen. Van geluk tot voeding inzetten als medicijn en van meditatie tot zelfliefde.

Laat dat laatste onderwerp nou net de allernieuwste podcast zijn met mindfulness-coach en zelfliefde-expert Nadja van Osh. Zelfliefde zoetsappig? Dacht het niet. Nadja vertelt waarom het zo belangrijk is om op alle vlakken goed voor jezelf te zorgen, en dat gaat verder dat een potje nagellak leegsmeren of uren badderen. Wat dan wel? Dan hoor je híér.

The Gurls Talk Podcast

Gurlstalk
Bron: Gurlstalk

De Gurls Talk-podcast komt van het gelijknamige, feministische online platform en gaat over – je raadt het al – alle onderwerpen die relevant zijn voor vrouwen. Er wordt gesproken over liefde, seks, carrière, zelfliefde, menstruatie en nog véél meer.

De show wordt gehost door Adwoa Aboah, een Brits model dat letterlijk model staat voor een nieuwe golf aan feminisme. Eentje die wij maar al te graag volgen! Oh ja, hij is dus wel in het Engels.

DAMN, HONEY

damnn-honey
Bron: DAMN HONEY

We schreven al eens eerder dat we groot fan zijn van Nydia van Voorthuizen en Marie-Lotte Hagen, de vrouwen achter de podcast van DAMN HONEY. Maar de twee feministen staan niet stil, inmiddels komt de podcast in elk rijtje met must listen podcasts voorbij!

Verwacht onderwerpen als orgasmes, heteronormativiteit, over blank en wit, diversiteit in de modewereld en meer. Véél meer. Deze podcast’s wil je in de gaten blijven houden!

WorkJuice Podcast

podcast_workjuice_sharon_tess
Bron: WorkJuice

Wist je dat Bedrock een business-zusje heeft dat WorkJuice heet? Het online platform is voor iedereen die elke dag weer iets nieuws wil leren, ook al is het iets kleins. De artikelen gaan onder andere over persoonlijke groei, carrière en productiviteit. En sinds kort bestaat er ook de heuse WorkJuice Podcast!

Host’s Tessa en Sharon praten je bij over uiteenlopende werkgerelateerde zaken die ons allemaal bezig houden. Of je nou ondernemer bent of een nine to five job hebt. Net bent afgestudeerd of al een oude rot in het vak bent!

Meer podcasts?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
4 fijne podcasts over woman empowerment, zelfliefde & carrière
Sluiten