Nina Pierson
Nina Pierson | LinkedIn Listen 10 feb 2016

Korte meditatie door Tijn Touber: in 7 minuten fris aan je dag beginnen

Mediteren wordt steeds populairder. Misschien omdat we het hard nodig hebben met onze dagen gevuld met keuzestress, social media-druk en het alsmaar (meer) moeten. Ook blijkt steeds vaker uit wetenschappelijk onderzoek dat meditatie een positief effect heeft op ons brein. Genoeg redenen dus voor BEDROCK om speciaal voor jullie een meditatie serie te ontwikkelen. En dat doen wij niet met de minste: Tijn Touber.

Je kunt op talloze verschillende manieren en op elk momenten van de dag mediteren. Het is maar wat je zelf prettig vindt. In deze meditatiesessie begeleidt Tijn je in 7 minuten naar een fris begin van je nieuwe (drukke) dag.

Meditatieleraar Tijn Touber is muzikant en oprichter van de band Louis Lane. Hij gaf ooit yoga aan gedetineerden in de gevangenis en bij zijn Stadsverlichting meditatiebijeenkomsten is iedereen welkom. Speciaal voor Bedrock ontwikkelden wij samen met Tijn een 7-delige geleide meditatieserie die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Mediteren kan je leren

Wij doen alvast een voorzetje door aan te geven wanneer je de meditatie kunt inzetten maar uiteindelijk is het aan jezelf te bepalen wat voor jou het beste werkt. De serie is zowel geschikt voor de meditatie leek als de zen-expert. Gebruik de serie om je meditatie-gewoonte weer eens op te pakken of om het gewoon een keer uit te proberen.

Bij voorbaat al niks voor jou? Ook dat is een wijze les die je uit mediteren kunt trekken: oordeel niet te snel, want proberen kan nooit kwaad.

Meditatie-oefeningen met Tijn Touber

De meditatie-oefeningen met Tijn Touber duren ongeveer 10 minuten en kun je dus gemakkelijk toepassen in het dagelijks leven. Als je ‘s ochtends wakker wordt of juist voordat je gaat slapen.

Bedrock’s geleide meditaties

Naast de meditatiesessies met Tijn Touber vind je op Bedrock ook geleide meditaties die zijn ingesproken door yogadocente Chantal Soeters. Het zijn allemaal korte meditatiesessies van 5, 10 en 15 minuten om even tot jezelf te komen. Probeer eens deze serie van 3 meditaties voor minder stress:

Fan van onze illustraties? Download onze wallpapers (voor laptop en mobiel!)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang ze gratis in je inbox 👇

Reageer op artikel:
Korte meditatie door Tijn Touber: in 7 minuten fris aan je dag beginnen
Sluiten