Josephine Kay
Josephine Kay Luistervoer 23 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Met deze geleide meditatie laat je verandering makkelijker toe

Met deze meditatie leer je omgaan met verandering. Als er veel verandering in ons leven plaatsvindt, kunnen veel emoties loskomen. De kunst is om deze emoties een plek te geven.

Meditatieleraar Tijn Touber is muzikant en oprichter van de band Louis Lane. Hij gaf ooit yoga aan gedetineerden in de gevangenis en bij zijn Stadsverlichting meditatiebijeenkomsten is iedereen welkom. Speciaal voor Bedrock ontwikkelden wij samen met Tijn een 7-delige geleide meditatieserie die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Meditatie-oefeningen met Tijn Touber

De meditatie-oefeningen met Tijn Touber duren ongeveer 10 minuten en kun je dus gemakkelijk toepassen in het dagelijks leven. Als je ‘s ochtends wakker wordt of juist voordat je gaat slapen.

Deze sessie helpt je om om te gaan met veranderingen in je leven. Of dit nu grote of kleine veranderingen zijn, de meditatie helpt je om hier rust in te vinden en je emoties te accepteren voor wat ze zijn. Want die mogen er zijn.

Bedrock’s geleide meditaties

Naast de meditatiesessies met Tijn Touber vind je op Bedrock ook geleide meditaties die zijn ingesproken door yogadocente Chantal Soeters. Het zijn allemaal korte meditatiesessies van 5, 10 en 15 minuten om even tot jezelf te komen. Probeer eens deze serie van 3 meditaties over omgaan met emoties:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️