Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Beweging 22 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Thuis fit worden? Dit zijn de fijnste work-out video’s van 30 minuten

Blijf. Zoveel. Mogelijk. Thuis. Dat is het advies waarmee de meeste mensen momenteel moeten leren leven. Voor veel mensen betekent dit een drastische verandering in levensstijl. Langs alle kanten wordt opgeroepen om zoveel mogelijk vast te houden aan de normale routine. Deze work-outs van 30 minuten zorgen er in ieder geval voor dat je sportroutine niet hoeft stil te liggen!

Vaak gaan we ervan uit dat we om te sporten een sportschool of ingewikkelde apparatuur nodig hebben, maar niets is minder waar. Ook het gegeven dat je altijd veel tijd moet vrijmaken om te sporten klopt niet altijd. Kijk maar eens naar deze video’s voor home work-outs van 30 minuten. Een half uurtje tijd op een dag kan iedereen wel missen, toch?

5 x work-outs van 30 minuten

Vlak voor werk, vlak na werk, tijdens je lunchbreak of vlak voor je gaat slapen: deze work-outs van 30 minuten kan je heel flexibel integreren in je dagelijkse schema. No more excuses!

1. 30 minute Yoga For The Future met Yoga With Adriene

Yoga With Adriene is een favoriet op de redactie. Op haar YouTube-kanaal vind je yoga voor zowat alles: yoga voor als je last hebt van je nek, yoga voor als je de hele dag rechtop hebt gestaan of yoga voor muzikanten.

Deze Yoga For The Future vonden we een toepasselijke work-out. Wij zien het als reminder om optimistisch over de toekomst te bijven! De work-out wordt omschreven als een sterke en mindful flow.

2. Chloe Kings Intense Full Body work-out van 30 minuten

Deze work-out is speciaal voor iedereen die z’n spieren graag wilt voelen branden tijdens de work-out. In slechts 30 minuten belooft Chloe King 400 calorieën te verbranden. Intens, maar wedden dat je na afloop de endorfines door je lijf voelt gieren?

3. Lockdown Pilates work-out van 30 minuten

Everyone loves pilates! Je zou het kunnen omschrijven als de kruising tussen yoga en core-training. Wil je pilates op een laagdrempelige manier een kans geven, begin dan met deze pilates work-out van 30 minuten.

4. Feel Good Dance work-out van 30 minuten

Van deze work-out worden we al blij door er gewoon naar te kijken. Voor iedereen die van dansen en beweging houdt: this one’s for you!

5. De No-Equipment Cardio & HIIT Workout van POPSUGAR

Deze work-out is een goede combinatie van cardio en spieropbouw. Je traint er dus je hele lichaam mee!

In 30 minuten ben je lekker buiten adem, en de work-out vliegt voorbij voordat je het doorhebt! Let wel: hou je niet van een lichtjes overdreven Amerikaanse stijl? Dan kies je liever een andere video met een iets nuchterdere tone of voice.

Handig toch, dit soort work-outs van 30 minuten die je gewoon thuis kan doen? Let’s get fit!

Meer over beweging?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️