Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 7 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 7 t/m 13 februari 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 7 & dinsdag 8 februari

Maan naar Stier

De maan verblijft de komende dagen in praktische Stier waardoor we stugger zullen zijn dan normaal. Deze planeet met invloed op ons onderbewustzijn zal zich de komende dagen gaan verzetten tegen de dingen die te onzeker voelen. We hebben deze dagen extra behoefte aan stabiliteit en zijn dus een stukje koppiger als het gaat om beslissingen te nemen. Over een paar dagen gaat dat beter!

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Woensdag 9 t/m vrijdag 11 februari

Maan naar Tweelingen

Tijd om afscheid te nemen van de comfortabele energie van Stier en ruimte te maken voor frisse ideeën en motiverende gesprekken! Als luchtteken brengt Tweelingen letterlijk lucht na de koppige mentaliteit die Stier mee brengt.

Waar Stier liever op één pad blijft, maakt Tweelingen ons nieuwsgierig naar meerdere paden die we in het leven tegen komen. Een goed idee om dus in nieuwe dingen te duiken, extra te flirten en bijvoorbeeld podcasts te gaan luisteren.

Must read: Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Zaterdag 12 & zondag 13 februari

Maan naar Kreeft

We besteden dit weekend liever thuis nu de maan de komende dagen in Kreeft verblijft. Dit zorgzame sterrenbeeld zorgt ervoor dat we graag tijd willen doorbrengen met de mensen die dichtbij staan.

Niet alleen vanwege het gezelschap, maar ook om voor elkaar te zorgen als dat nodig is. We kunnen wel een extra steuntje gebruiken en vinden die bij de mensen die ons dierbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️