Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 21 t/m 27 maart 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 21 maart

Maan nog in Schorpioen 

Een nieuwe week breekt aan, maar deze zal rustig verlopen nu de maan in Schorpioen staat. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en nu ze in Schorpioen staat hebben we meer behoefte om ons terug te trekken. We ervaren onze emoties sterker en hebben daardoor meer behoefte aan rust.

Luister goed naar je lichaam, want anders kan je scherp en geirriteerd uit de hoek komen.  

Dinsdag 22 & woensdag 23 maart

Maan naar Boogschutter 

Na een paar dagen rust, brengt de verhuizing van maan naar Boogschutter ons weer uit onze schulp. Dit vurige sterrenbeeld houdt van actie en absoluut niet van de dagelijkse saaie taken. Tijd om de agenda van je 9 tot 5 baan dus tijdelijk losser in te vullen zodat je eigen spontaniteit de ruimte kan krijgen.

Lees ook: Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Daardoor zal je beter in je vel zitten en het gevoel hebben dat je leeft. Baas in eigen agenda dus!  

Donderdag 24 t/m zaterdag 26 maart

Maan naar Steenbok 

Waar maan in Boogschutter ervoor zorgde dat we meer aandacht hadden voor ons prive leven in plaats van werk, gaan we dat nu duidelijk omkeren nu de maan naar Steenbok verhuist. In dit praktische sterrenbeeld voelen we onze verantwoordelijkheden en de druk van onze dromen. Sta er daarom niet van te kijken als je ineens wat uurtjes overwerkt of ook thuis nog aan werk of studie blijft denken.  

Zondag 27 maart

Maan naar Waterman + Mercurius naar Ram (tot 10  april) 

Time to break free! De maan verhuist naar een wild sterrenbeeld en dat zorgt ervoor dat we behoefte hebben aan vrijheid, eigen keuzes maken en een tikje rebelser worden. Een fijne maanfase die ervoor zorgt dat je weer tot leven komt en verbaasd bent over de invloed die jezelf kan uitoefenen.

Ook lezen: Manifesteren met magische maankracht: zo doe je dat

Daarnaast heb je ook meer aandacht voor wat er in de wereld speelt, dus grote kans dat jij behoefte zal voelen om jezelf in te zetten voor het grotere doel. Begin klein, bijvoorbeeld door het afvalvrij maken van jouw buurt.  

Waar de maan ons onderbewustzijn uitdaagt om volop te leven, daagt Mercurius onze communicatiestijl uit om actiever te worden. Mercurius is de planeet van communicatie en informatieverwerking (zoals nadenken) en in Ram worden we een stuk vuriger en actiever. Een fijne overgang die ervoor zorgt dat je sneller actie onderneemt als er problemen zijn, makkelijker schakelt in je gedachten en ook meer voor jezelf in gesprek zult opkomen.  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️