Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 21 t/m 27 februari 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 21 februari

Maan nog in Schorpioen

Een nieuwe week wacht op ons en we starten de week met de maan nog in Schorpioen. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en nu ze in Schorpioen staat hebben we behoefte aan rust. Een teveel aan prikkels kunnen ons daarom extra geïrriteerd maken.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Kijk daarom of je agenda wat leger gemaakt kan worden of dat je bepaalde taken alleen kan doen, zodat je niet te veel met anderen hoeft samen te werken. Dat kan gedoe voorkomen!

Dinsdag 22 & woensdag 23 februari

Maan naar Boogschutter

Na een rocky start verhuist de maan naar Boogschutter en komt ons enthousiasme weer terug. In dit vurige sterrenbeeld voelt het weer alsof de wereld aan onze voeten ligt en zien we meer mogelijkheden.

Kijk daarom of je de draad weer op kan pakken door bijvoorbeeld aan nieuwe taken of projecten te beginnen om je nieuwsgierigheid te prikkelen.

Must read: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Donderdag 24 t/m zaterdag 26 februari

Maan naar Steenbok

Tijd voor de arbeid. De maan verblijft de komende dagen in Steenbok waardoor we extra motivatie en concentratie krijgen om hard te knallen aan lastige projecten, zoals dat ene tentamen of dat moeizame project. Als er ‘goede’ dagen zijn om over te werken dan kan je dat het beste doen als de maan in Steenbok staat omdat de uren voorbij vliegen in dit hardwerkende sterrenbeeld!

Zondag 27 februari

Maan naar Waterman

Vlak voor de nieuwe week verhuist de maan naar Waterman, een creatief sterrenbeeld dat de wereld elke dag weer door een andere bril wilt zien.

Nieuwe inzichten of ideeën helpen om de saaie sleur te doorbreken, dus probeer vandaag vooral nog om een nieuw museum te ontdekken. Wat dacht je van het Amsterdamse Moco museum om het Voorlinden museum in Wassenaar?

Waarom een museumbezoek goed is voor lichaam en geest

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️