Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 18 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 t/m 24 april 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 18 april

Maan nog in Schorpioen

Hopelijk heb je een rustige dag gepland, want de maan staat nog een dagje in Schorpioen waardoor we ons graag terug trekken. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en in Schorpioen voelen we prikkels sterker.

Rust in je hoofd! Zo filter je inkomende prikkels

Zeker na de volle maan van afgelopen weekend zijn we nog onder de indruk en hebben daarom ruimte tot verwerking nodig. Neem dus tijd voor jezelf zodat je vandaag nog fijn kan opladen.

Dinsdag 19 & woensdag 20 april

Maan naar Boogschutter + zon naar Stier (tot 20 mei)

Tijd voor meer avontuur in ons ‘saaie’ 9 tot 5 leven. Nu de maan naar Boogschutter verhuist hebben we een sterkere behoefte om te leven, onze routine om te gooien en avontuur op te zoeken. We zoeken hierdoor meer de grens op waardoor onze dag er best eens anders dan normaal uit kan zien.

Kijk eens hoe je elke dag een klein avontuurtje aan kan gaan, bijvoorbeeld door spontaan een brood te bakken of je route naar werk eens te veranderen.

https://www.bedrock.nl/elke-dag-avontuur-reis/

Naast de maan verhuist ook haar tegenhanger naar een nieuw sterrenbeeld. Zon in Stier zorgt voor een relaxte energie waardoor we de komende weken een stuk beter tegen stress kunnen. Door Stier worden we nuchterder waardoor er meer ruimte ontstaat om te genieten van de lente die ons tegemoet schijnt.

Hoe werkt stress eigenlijk? Dit gebeurt er in je lichaam als je gestresst bent

Donderdag 21 & vrijdag 22 april

Maan naar Steenbok

Alhoewel de afgelopen dagen niet bijzonder productief waren, komt er na vandaag tijdelijk verandering in. De verhuizing van maan naar Steenbok zorgt ervoor dat we meer aandacht hebben voor ons werk en de taken die op ons liggen te wachten.

Niet de meest leuke energie, want we ervaren meer stress nu we voelen dat we achterliggen op ons originele plan. Tijd om te knallen dus.

Zaterdag 23 & zondag 24 april

Maan naar Waterman

Na een paar saaie dagen is het weer tijd om onze geest te bevrijden van de gevangenis. Komend weekend staat de maan in Waterman waardoor we een sterke behoefte voelen om creatief te denken, open minded te zijn en te voelen waar onze geest tot in staat is.

Zoveel invloed hebben je vrienden op je gezondheid

Dat klinkt zweverig, maar is vooral een manier om meer in contact te komen met alle ideeën die al ons zitten. Maak er optimaal gebruik van door veel te kletsen met vrienden en familie zodat je samen kan nadenken over bijvoorbeeld duurzamer door het leven te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️