Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 14 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 14 t/m 20 maart

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 14 & dinsdag 15 maart

Maan nog in Leeuw

We beginnen de week met de maan nog in het positieve sterrenbeeld Leeuw. De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn wordt geprikkeld door warme Leeuw. Dat betekent dat we emotioneel positiever zijn ingesteld, maar ook dat we meer behoefte hebben aan gezien worden.

Een goede tijd om te laten zien wat je in huis hebt en meer op te vallen door een statement outfit aan te trekken. Door de stoere energie van Leeuw durf je ook meer waardoor je acties weleens extremer kunnen zijn dan normaal…

Woensdag 16 & donderdag 17 maart

Maan naar Maagd

Tijd voor de details! Nu de maan verhuist naar een ongelofelijk praktisch sterrenbeeld draait het alleen maar om de praktische zaken, geen tijd of emotionele space voor drama.

Hierdoor kan je lontje wat korter zijn dan normaal of heb je minder compassie voor anderen. Wel ben je dankzij de nuchtere kant van Maagd beter in het verzinnen van oplossingen als er problemen zijn.

Lees ook: Wat we van de Dalai Lama kunnen leren over leven met compassie

Vrijdag 18 & zaterdag 19  maart

Volle maan in Maagd, daarna Maan naar Weegschaal (t/m zaterdag 19 maart)

Vlak voor de nieuwe overgang van maan naar een ander sterrenbeeld beginnen we de dag met de volle maan die nog in Maagd staat. Volle maan is een perfect moment om te reflecteren nu de maan fel schittert als grote spiegel aan de hemel. Nu dit hoogtepunt in Maagd staat, gaan we reflecteren over de praktische rationele kant van ons en hoe dit onze keuzes beïnvloed.

Ook lezen: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Zijn we te emotioneel, of te rationeel? Gelukkig staat de volle maan in een aards, nuchter sterrenbeeld dus je emoties zullen tijdens deze volle maan niet teveel in de weg zitten.

Na de volle maan verhuist de maan naar Weegschaal en blijft daar tot en met zaterdag. In Weegschaal zoeken we het gezelschap van anderen weer op omdat we een sterkere behoefte hebben aan gezelschap. Een fijne afwisseling na de nuchtere vibe die we hadden tijdens de maan in Maagd. Boek dus vooral een nieuw tentje voor een gezellige vriendendate!

Zondag 20 maart

Maan naar Schorpioen + Zon naar Ram (t/m 19 april)

Na een weekend met meer gezelschap, is het weer tijd om jezelf terug te trekken als de maan naar Schorpioen verhuist. In Schorpioen zorgt de maan ervoor dat we meer een einzelganger worden en behoefte hebben aan onze eigen ruimte om te dealen met onze interne struggles. De interne struggles hebben we afgelopen weekend een tijd kunnen negeren, maar zullen nu omhoog komen. Een goede tijd dus om rust te nemen.

Naast de maan verhuisd ook haar tegenhanger naar een ander sterrenbeeld. De zon verblijft de komende vier weken in sterrenbeeld Ram en dat zal ervoor zorgen dat we weer helemaal in de lente sferen komen.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Een nieuw seizoen breekt aan als de zon naar een ander sterrenbeeld verhuist en in Ram is het een seizoen vol actie. We hebben zin om de deur uit te gaan, te gaan sporten, in de tuin te werken of om lammetjes te knuffelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️