Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 2 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Vanavond staat de nieuwe maan in Vissen: omarm je intuïtie

Op 2 maart is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar om onze innerlijke kracht te omarmen. Vandaag staat de nieuwe maan in het gevoelige sterrenbeeld Vissen. Benieuwd wat dit voor jou betekent?

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft om onze intuïtie te omarmen.

Nieuwe maan in Vissen

We zijn sterker en krachtiger dan we denken. Niet alleen in hoe we ons gedragen, maar hebben ook enorm veel kracht in onze manier van denken. Hoe wij de wereld zien, is hoe wij de wereld ervaren.

Nu de nieuwe maan in Vissen staat, ervaren we meer innerlijke kracht en compassie voor de wereld. Vissen maakt ons zachter, geduldiger en wakkert onze nieuwsgierigheid in spiritualiteit aan.

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 2 maart komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin in de warme deken van Vissen.

Maar omdat er zoveel Vissen energie is, kan je vlak voor de nieuwe maan wel wat emotioneler zijn…

Lees ook: De nieuwe én volle maan van april: dit wil je erover weten

De start van de fase breekt aan als de maan tussen aarde en zon schuift, waardoor het zonlicht onderbroken wordt en de maan in het duister valt. De nieuwe maan is geboren en dus een momentje om in jezelf te keren en te voelen wat jouw hart en onderbewustzijn je vertelt. Zeg maar hallo tegen nieuwe inzichten, want dit is een game changer!

Dag rationaliteit

In het sterrenbeeld Vissen zullen onze emoties een grotere rol gaan spelen. Niet langer bang zijn om emotioneel of spiritueel gevonden worden, want anno 2022 zijn we de rationaliteit voorbij. We zijn onze emoties, we uiten deze en vinden juist kracht hierin door bijvoorbeeld keuzes te maken op basis van gevoel. Een fijne ervaring, want door te durven vertrouwen op onze eigen intuïtie voelen we de kracht en autonomie in onszelf.

Must listen: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Daarnaast maakt dit ons menselijker en hebben we ook meer compassie en oog voor de mensen om ons heen waardoor we minder zullen oordelen.

Iedereen heeft zijn eigen strijd en we kunnen niet inschatten hoe zwaar een ander het heeft. Open daarom je hart, handel minder vanuit je ego en denk eens wat vaker ‘ik laat het gaan’ als je een aso in het verkeer tegen komt. Liefde voor iedereen, maar een mooiere wereld begint bij jezelf.

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️