Maannomade
Maannomade Spirituality 10 apr 2021

De nieuwe én volle maan van april: dit wil je erover weten

De maancyclus bestaat uit twee krachtige hoogtepunten die niet alleen invloed hebben op eb en vloed, maar ook ons onderbewustzijn. De nieuwe maan is daarom het perfecte moment om bewust je intenties te zetten en visualiseren om de Law of Attraction extra kosmische kracht te geven. Omdat we weten dat manifesteren helaas niet zo makkelijk werkt als de magische wonderlamp van Aladin, helpt de volle maan ons twee weken na de nieuwe maan. De volle maan laat ons nadenken en reflecteren over de punten waar we moeten verbeteren om alles uit onze intentie te halen.

Modern astroloog Maannomade legt aan BEDROCK uit hoe we ons het beste kunnen voor bereiden op de nieuwe én volle maan in april 2021.

Nieuwe maan in Ram – 11 april

De nieuwe maan van 11 april staat in sterrenbeeld Ram. Mocht je nog niet aan het manifesteren zijn gegaan, dan is dit een mooi moment om te gaan starten. De nieuwe maan staat voor de nieuwe maancyclus en Ram is het allereerste sterrenbeeld van de dierenriem, een dubbelkrachtig begin dus om jouw ritueel te starten!

Als vurig sterrenbeeld staat Ram voor passie en initiatie en in combinatie met de nieuwe maanfase is het Ram die ons laat zien waar ons hart nou daadwerkelijk ligt. Ram maakt ons mentaal bewust van het feit dat we geneigd zijn om onze dromen en passies onder te schuiven aan de verantwoordelijkheden die we hebben. Dit is hét moment om te doen wat jouw hart sneller laat kloppen.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Hierdoor voelen we tijdens deze nieuwe maan aan alles in ons lichaam dat het tijd is om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en nieuwe manieren om meer uit het leven te halen. Visualiseer daarom tijdens de nieuwe maan op 11 april over jouw passie en hoe je dit laat groeien. Hoe ziet een leven eruit waarbij je alleen maar doet wat je leuk vind en wat heb je overwonnen om daar te komen?

Spontane beslissingen

Een sterrenbeeld dat ons onbewust een stuk impulsiever en passievoller maakt, wat fijn is om uit de dagelijkse sleur te treden. Visualiseer daarom tijdens deze nieuwe maan over het nemen van spontane beslissingen en jezelf open stellen voor alle mogelijkheden die op je pad komen door vaker ja te zeggen.

De niet-zweverige maandhoroscoop van april 2021: de zon staat in Ram

Daarnaast laat Ram ons ook voelen waar de irritaties liggen en dat we zeker de krachtige mannelijke energie mogen omarmen. We mogen best geïrriteerd en boos zijn, zeker als deze gevoelens oprecht zijn. Ram laat ons opkomen voor onze emoties en dat zal tijdens deze nieuwe maanfase bevrijdend werken om uit vaste patronen te gaan komen.

Visualiseer daarom hoe je vaker opkomt voor jezelf en hoe het voelt om zoveel zelfvertrouwen te hebben dat je letterlijk schijt hebt aan de meningen van anderen. Jij volgt je eigen weg, ongeacht de blikken die je krijgt!

Volle maan in Schorpioen – 26 april

De volle maan in Schorpioen zal ons mentaal flink aan het werk zetten. Dit reflectiemoment over onze acties van de afgelopen periode is een behoorlijke spiegel. Nu is een volle maan sowieso al een grote spiegel die ons binnenwaarts laat keren, maar in Schorpioen gaan we pas echt diep graven.

Schorpioen is een sterrenbeeld dat houdt van de rauwe waarheid waardoor we de beste inzichten gaan krijgen. Inzichten in de invloed die we zelf uitoefenen, want we hebben een groot aandeel in ons leven die we op dit moment leiden. Het leven overkomt ons niet, maar we nemen zelf (onbewust) de besluiten die leiden tot het leven die je nu leidt.

Ben je niet tevreden, dan is het tijdens de volle maan in Schorpioen dat je gaat inzien hoe jij jezelf kan verbeteren en welke foute patronen je moet doorbreken. Of welke toxische relaties je achter je moet laten. De volle maan in Schorpioen zal ons een stuk harder maken, daarom is dit het beste moment om te visualiseren hoe jij harde knopen doorhakt en hoe je afstand leert nemen.

Visualiseer daarom hoe jij voor je passies opkomt en hoe je zelf veranderingen doormaakt en aanbrengt in je leven. Met je oude gewoonten heb je namelijk niet jouw droom waar gemaakt, daarom zal je mentaal het werk moeten doen om de verandering teweeg te brengen!

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
De nieuwe én volle maan van april: dit wil je erover weten
Sluiten