Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 14 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop 14 t/m 20 februari: verwacht spontane vibes met Leeuw

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 14 & dinsdag 15 februari

Maan nog in Leeuw en Mercurius naar Waterman (t/m 9 maart)

We beginnen de week met veel enthousiasme en warmte nu de maan, planeet van onderbewustzijn, in spontane Leeuw staat. In dit fijne sterrenbeeld worden we enthousiaster en speelser waardoor we de saaie sleur willen doorbreken. Tijd om de grappendoos tevoorschijn te toveren, want nu de maan in Leeuw staat durven we onszelf ook meer te uiten.

Geen zin in de maandag? 10 tips om plezier te houden in je werk

Daarnaast is vandaag een belangrijke dag omdat Mercurius, planeet van denken en communicatie, naar een creatief sterrenbeeld verhuist. In Waterman leren we onze gedachten meer uit te spreken om te staan voor onze principes. We hebben een beeld in ons hoofd en durven daar nu voor te gaan staan.

Een fijne verandering in ons denkwijze want Waterman maakt ons assertiever en helpt om in onze kracht te gaan staan. Nu planeet van denken in een creatief sterrenbeeld staat, is het ook goed om van deze creatieve skills gebruik te maken om de volle maan van morgen invulling te geven. Wat dacht je van een volle maanritueel om jouw innerlijke Leeuw te laten brullen?

Woensdag 16 & donderdag 17 februari

Volle maan in Leeuw, daarna maan naar Maagd

We beginnen de woensdagochtend met de volle maan in vurige Leeuw. De volle maan is een krachtige gebeurtenis die ons laat reflecteren en nieuwe inzichten geeft. Niet alleen mentaal vermoeiend, maar ook ons lichaam zal tijdens de volle maan extra vermoeid aanvoelen doordat we slechter slapen.

Leeuw is een teken dat plezier wilt maken, alles uit het leven wilt halen en elke dag wilt lachen. Als vuurteken is het Leeuw die ons warmte geeft en ons laat nadenken over hoe wij invulling hebben gegeven aan de laatste tijd. Hebben we geleefd, of hebben we ons laten leven door onze verantwoordelijkheden? Staan wij nog steeds aan het roer?

Lees ook: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Na de volle maan verhuist de maan woensdag nog naar een kalmer sterrenbeeld die ons helpt de chaos in ons hoofd te ordenen. In Maagd ervaren we rust door op te ruimen, lijstjes te maken en de details weer te overzien. Extra fijn, aangezien we tijdens de maan in Leeuw ons ook een stuk rommeliger maakte…

Vrijdag 18 & zaterdag 19 februari

Maan naar Weegschaal en Zon in Vissen (t/m 20 maart)

Op vrijdag staan ons twee transities te wachten. Ten eerste zal de maan naar Weegschaal ons gezelligheid brengen dit weekend. Als luchtteken is het Weegschaal die graag geprikkeld wilt worden door contact met vrienden of familie. Een goed moment daarom om er weer op uit te trekken en bijvoorbeeld nieuwe tentjes in de stad te ontdekken.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Goed voor jou en goed voor de lokale horeca! Naast de maan verhuisd ook de zon naar een nieuw sterrenbeeld. Nu de zon komende tijd in Vissen verblijft hebben we een grotere behoefte om voor anderen te zorgen en om meer over onze emoties te gaan praten.

Zondag 20 februari

Maan naar Schorpioen

Na een prikkelend weekend is het tijd om te rusten nu de maan naar Schorpioen verhuisd waardoor we behoefte voelen ons terug te trekken van de drukte. Een goede tijd dus om iets voor jezelf te gaan doen, bijvoorbeeld een wandeling of lekker een dag onder de wol te kruipen om te gaan Netflixen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️