Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 11 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 11 t/m 17 april: een wild begin én een volle maan

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 11 april

Maan nog in Leeuw

De week begint vol plezier als de maan nog in Leeuw staat. De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn is dankzij Leeuw lekker positief ingesteld waardoor de maandag haast niet verpest kan worden. Zelfs als de zon niet schijnt, voelen we dankzij de warme invloed van Leeuw toch alsof het leven ons toelacht.

Doordat we zo lekker in ons vel zitten, kunnen we best dramatisch overkomen naar anderen. Goede tijd dus om slechte energie zo veel mogelijk te ontwijken!

Dinsdag 12 & woensdag 13 april

Maan naar Maagd

Tijd om onze theatrale zelf achter ons te laten nu de maan verhuisd naar een nuchter sterrenbeeld. In Maagd ervaren we onze deadlines sterker waardoor we ons sterker gaan focussen op onze verantwoordelijkheden. We hebben een droom en weten dat we daarvoor hard moeten werken.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Geen leuke energie, maar wel een handige die ervoor zorgt dat we beter worden in het afstrepen van onze to-do lijstjes en altijd een oplossing voor problemen weten.

Zo maak je de perfecte to do-list (voor meer overzicht)

Donderdag 14 april

Maan naar Weegschaal

Vlak voor de volle maan maakt de maan zich alvast klaar voor dit hoogtepunt als ze al naar sterrenbeeld Weegschaal verhuisd. Weegschaal maakt ons zachter, minder zwart-wit waardoor we makkelijker kunnen schakelen. Het leven bestaat uit hoogte en dieptepunten die ervoor zorgen dat we zowel de highs als de lows kunnen waarderen.

Lees ook: Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Deze levenslessen nemen we ook mee in onze relaties waardoor we meer empathie met ons meedragen. Een fijne energie dus die extra aanwezig zal zijn tijdens de volle maan van zaterdag!

Zaterdag 16 april

Volle maan in Weegschaal

Het hoogtepunt is daar! Niet alleen is het weekend, maar ook hebben we een volle maan in Weegschaal. De volle maan in een luchtteken, Weegschaal, zorgt ervoor dat we mentaal meer gestimuleerd zullen worden en daardoor vermoeider zullen zijn.

Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

Tel daarbij op dat het licht van de volle maan er best voor kan zorgen dat we slecht slapen, en een vermoeiend weekend staat voor de deur. Ondanks de vermoeidheid zal de Volle maan in Weegschaal ons wel nieuwe levenslessen leren die we zeker kunnen gebruiken, dus stel jezelf open voor datgeen dat je nodig hebt.

Zondag 17 april

Maan naar Schorpioen

Het weekend zullen we rustig afsluiten als de maan verhuisd naar Schorpioen. In dit diepgaande sterrenbeeld hebben we emotioneel een sterkere behoefte om ons terug te trekken om prikkels te verwerken.

Door ons terug te trekken voelen we alsof we de controle weer terug krijgen en de kans hebben om het grotere plaatje te overzien. Geen wilde zondagavond dus, maar een avond met een spirituele betekenis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️