Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 10 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 10 t/m 16 januari 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 10 t/m woensdag 12 januari

Maan naar Stier

De overgang van maan naar het relaxte sterrenbeeld Stier zorgt ervoor dat we onbewust minder zullen gaan stressen. We hebben behoefte aan zo min mogelijk prikkels waardoor we het zelf rustiger aan zullen doen.

Een slechte dag om je te gaan haasten, want dat kan je behoorlijk chagrijnig maken. Wel een goede dag om comfortfood te maken, want dankzij Stier gaat de liefde vandaag extra door de maag.

Een pleidooi om wat vaker lui te zijn

Donderdag 13 & vrijdag 14 januari

Maan naar Tweelingen

Nadat de maan een paar dagen in relaxte Stier heeft gestaan, verhuist de maan nu naar Tweelingen. In Tweelingen daagt de maan ons uit om meer communiceren en het gezelschap van anderen op te zoeken. Daarnaast heb je de komende dagen meer moeite met concentreren, dus zal je vermoedelijk je collega’s meer van het werk gaan afhouden.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Vrijdag 14 januari

Mercurius retrograde in Waterman (t/m 3 februari)

Tijd voor een retrograde, tijd voor verwarring!  De komende weken zorgt de retrograde periode van communicatieplaneet Mercurius ervoor dat we moeite hebben met het uiten van onze ideeën. Nadenken zal stroever verlopen, maar ook communicatie met vrienden gaat niet van een leien dakje.

Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Geef elkaar daarom meer ruimte als een discussie ontstaat om miscommunicatie zoveel mogelijk te voorkomen. Opbellen is altijd beter dan Whatsappen.

Zaterdag 15 & zondag 16 januari

Maan naar Kreeft

Nu we een weekend hebben waarin de maan in een zorgzaam teken staan, hebben we behoefte om veel tijd thuis te besteden in gezelschap van anderen. Plan daarom je weekend rustig in, ga op bezoek bij anderen of ga lekker ouderwets staan bakken zodat je maandag wat lekkers hebt bij de koffie.

Een weekend die wat saaier is dan je gewend bent, maar wel erg fijn is om op te laden voordat de nieuwe week weer begint.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️