Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Spiritualiteit 5 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit mogen watertekens (Kreeft, Schorpioen, Vissen) in 2023 verwachten

Ieder sterrenbeeld behoort tot een van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, zegt iets over de manier waarop jij in het leven staat.
De drie watertekens in de astrologie zijn Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Deze watertekens zijn echte gevoelstypes. Het element water staat namelijk voor gevoel, emoties en intuïtie.

Net als water kunnen watertekens in de diepte verzinken. Het zijn dromers, empaten en meegaande types. Dit maakt ze erg gevoelig voor sfeer en stemmingen om zich heen. Watertekens zijn dromerig, soms in zichzelf gekeerd en hebben een groot verbeeldingsvermogen.

Meer wijsheid in je liefdesleven

Wijsheid in de liefde komt met de jaren. Dit jaar krijgen watertekens te maken met een heuse openbaring. Als waterteken ben je een gevoelsmens, dit jaar durf je gevoelens toe te laten waardoor je hiermee om leert gaan.

Watertekens hebben meer liefde dan wie dan ook en doen alles om een ander te helpen, daarom is het mooi dat er dit jaar een ander waterteken op je pad komt. Zo krijg je een keer terug wat je geeft. Elkaar aanvoelen is wat watertekens in een relatie met elkaar uitstekend kunnen. Zonder er veel woorden aan vuil te maken, weet je precies wat een ander bedoelt.

Vrijer leven zonder verwachtingen

Verwachtingen hebben we allemaal en zijn niet slecht. Ze geven je een doel, maar als je dit doel niet bereikt, kan het zorgen voor teleurstelling. Als je leeft zonder verwachtingen, verdwijnt de focus op het resultaat. In plaats daarvan kun je je tijd en energie steken in het proces.

Leven zonder verwachtingen is heel mindful: je concentreert je op het nu en niet op de toekomst. Waarom leeft niet iedereen zonder verwachtingen? Omdat het moeilijk is om al je verwachtingen te laten varen. Ze geven houvast en richting. Gelukkig lukt het jou dit jaar wel om verwachtingen even te laten voor wat het is, en om volop in het nu te leven.

Leven zonder verwachtingen: dit zijn de voordelen

Diepgaande verbinding met een soulmate

Een echte soulmate kruist zelden je pad. De verbinding tussen soulmates voelt bovennatuurlijk. Toch is echte verbinding met een zielsverwant niet altijd makkelijk. Soulmates zijn spiegels. Ze komen in je leven om iets te vertellen, vaak op het level van je bewustzijn en je energiefrequentie. Door een soulmate kom je erachter wat heling nodig heeft, hij of zij verbindt je met iets hogers. Het is heel bijzonder dat het jou juist dit jaar treft.

Een break down die leidt tot een doorbraak

Niemand kijkt uit naar een break down, letterlijk betekent dit dat je in elkaar klapt. Is dit een tegenslag of juist een kans? Een break down betekent ook loslaten en dat is moeilijk, maar uiteindelijk krijg je er vaak iets moois voor terug. Even door de zure appel heen bijten dan maar! Als je later dit jaar terugblikt, weet je pas dat het ergens goed voor was.

Vooruitgang op gebieden waar je eerder vastliep

We komen allemaal wel eens op het punt dat we vastlopen. We weten even niet meer welke kant we op moeten gaan. Vastlopen heeft een betekenis en wordt veroorzaakt door iets in jouw leven dat niet meer voor jou werkt. Wanneer dit je overkomt is het dus tijd om te veranderen. Vaak brengt verandering obstakels met zich mee, omdat je je vertrouwde routine moet aanpassen.

Dit voelt eng maar angst is een slechte raadgever. Bedenk je dat je niet ineens het roer om hoeft te gooien, een kleine aanpassing kan al een groot verschil maken. Ook kleine stapjes vooruit betekenen vooruitgang.

Leg de lat niet te hoog, het gaat erom dat je actie onderneemt. Dit is de sleutel tot succes, zeker als het gaat om persoonlijke groei. Vertrouw in het proces… zelfs als je nog niet weet wat de uitkomst zal zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️