Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Volle maan staat vanavond in Steenbok (en dít kan jij ervan voelen)

Een nieuw intens hoogtepunt staat ons te wachten tijdens de volle maan van deze maand. Verwacht niet alleen onrustige nachten en vermoeidheid, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen gaan helpen. Een mooi moment waarbij de volle maan van 13 juli ons inzichten geeft in onze relatie met emoties.

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten!

Volle maan van 13 juli in Steenbok

De volle maan is een hoogtepunt waar we niet omheen kunnen. Berucht en beroemd en dat heeft zeker zijn redenen. Elke maand is het feest en wordt de maan tijdens dit belangrijke moment volledig door de zon verlicht.

Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

Een ware reflectie die niet alleen visueel zichtbaar is, maar ook zeker emotioneel voelbaar. Reflecteren is niet makkelijk, daarom ‘dwingt’ de volle maan ons om tot nieuwe inzichten te komen.

Hart versus hoofd

Ook deze maand werken zon en maan weer samen. Niet alleen in de verlichting, want de zon verlicht de maan tijdens de volle maan, maar ook om ons nieuwe inzichten te geven. Beiden staan in tegengestelde sterrenbeelden met elk hun eigen waarheid.

De zon staat in Kreeft, een gevoelig sterrenbeeld die ons openstelt naar onze emoties. De volle maan staat daarentegen in Steenbok, een aards sterrenbeeld dat emotioneel gesloten is en druk bezig is met zijn verantwoordelijkheden. Want waar Kreeft zich te veel laat meevoeren door de emoties die ze voelt, is het juist Steenbok die ze zo sterk negeert dat hij er aan onderdoor gaat.

https://www.bedrock.nl/journalling-verschillenden-manieren/

De tegenstelling van de volle maan maakt ons bewust van onze In een maatschappij waar we altijd druk zijn is het makkelijk om je te storten op je verantwoordelijkheden. Maar de ware vraag van de volle maan is hoe wij omgaan met onze emoties.

Ben je emotioneel ontwikkeld en durf je gevoelens volledig te ervaren, of heb je onbewust patronen gevonden om te ontsnappen aan lastige emoties door bijvoorbeeld je te storten op werk? Tijd dus om na te denken hoe jij omgaat met lastige situaties en of je dat ook daadwerkelijk verder helpt.

Fijne volle maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️