Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 21 juni t/m 20 juli: de zon staat in Kreeft

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor je jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Van 21 juni tot 20 juli staat de zon in Kreeft en worden we allemaal meer levensgenieters.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor juni 2022

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte aan flexibiliteit en spontane uitjes (zon in Tweelingen) of juist om ons terug te trekken bij familie (zon in Kreeft).

Tijd om te voelen

Kreeft is een echt waterteken en wordt ook wel gezien als moedersterrenbeeld. Ze heeft een sterke connectie met de maan waardoor ze duidelijk is in het communiceren van haar emoties, maar ook haar behoeften. Als moedersterrenbeeld is het juist Kreeft die ook een sterke betrokkenheid voelt met mensen om haar heen.

Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Ze heeft een sterk moedergevoel en is goed in zorgen en zorgt ervoor dat voor iedereen een veilige plek is. Deze verantwoordelijkheid die ze draagt is niet niks waardoor ook angsten kunnen ontstaan over anderen. Een sterke voeler die goed weet wat er speelt, maar daardoor soms ook ten onder wordt getrokken als onzekerheden teveel worden.

De levenslessen van komende periode

Nu de zon de komende 4 weken in Kreeft staan, zullen we allemaal meer trekjes van Kreeft gaan overnemen. Grote kans dus dat jij je de komende weken sneller overspoeld wordt door emoties of een iets korter lontje hebt. Dit is zeker niet negatief, want het is ook een les om met lastige emoties om te gaan en te beseffen dat emoties ons juist mens maken. Omarm ze maar allemaal, dat is een stuk makkelijker dan ze weg te stoppen.

Hoe de prachtige Afrikaanse ubuntu-filosofie ons leert minder egoïstisch te zijn

Je kan je ook sneller zorgen gaan maken over kleine onbenulligheden, maar dit zorgt er juist wel voor dat je ook een sterk verantwoordelijkheidsgevoel ontwikkelt voor de mensen om je heen.

Waar jij ook bent, je zorgt voor anderen in elk opzicht. Een mooie ontwikkeling die ervoor zorgt dat we onze ego meer aan de kant zullen gaan zetten en beseffen dat we het leven met zijn allen mooier moeten maken, inclusief het maken van offers als dat nodig is.

Bedrock Talks: over gezond egoïsme met Inger Strietman

Tijdens deze emotie ontluikende maand gaan watertekens zoals Kreeft, Schorpioen en Vissen heel fijn op de waterenergie. Nuchtere aardetekens zoals Stier, Maagd en Steenbok vinden het een stukje lastiger nu emoties meer op de voorgrond zullen gaan treden die ze liever weg zouden stoppen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️