Maannomade
Maannomade Spirituality 20 jun 2021

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: de zon staat in Kreeft (time to chill)

Elke 4 weken verhuist de zon naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de trekjes overnemen van dat ene sterrenbeeld. De komende weken staat zon in Kreeft, dus maakt je klaar voor flink wat warme, zorgzame energie die op je af komt!

De afgelopen weken stond zon in Tweelingen, en alhoewel dat door de maatregelen niet bepaald feest was, gaf Tweelingen ons wel de flexibele en luchtige instelling om er mee te dealen.

We werden gezelliger, flirtten meer en hadden behoefte aan prikkels. Met de verhuizing naar een watersterrenbeeld is het wel gedaan met de behoefte aan prikkels, want we zullen vooral behoefte hebben aan rust!

Maandhoroscoop van juni 2021: zon naar Kreeft

Door Kreeft ervaren we net als alle andere watersterrenbeelden onze emoties sterker. Waar we eerst geneigd waren om deze te negeren, laat Kreeft ons deze bewust voelen. Zeg maar hallo tegen irritaties en huilbuien waar het je even te veel wordt.

De emoties die we voelen zijn naast een goede uitlaatklep, ook een boodschap waar we lessen uit kunnen leren. Niet alleen dat we bewuster moeten worden van de mentale processen die we meemaken, maar ook datgene dat veel voor ons betekent.

https://www.bedrock.nl/numerologie-relatie/

Want door de energie van Kreeft kan namelijk ook een stuk onzekerheid naar voren komen, waardoor je extra behoefte hebt om je terug te trekken. Tijd voor thuis, samen met de mensen (of katten) die dichtbij je staan.

Tijd om voor jezelf te zorgen

Alhoewel het nu lijkt alsof de komende 4 weken een emotioneel drama worden, zijn het vooral momenten waarop we ons bewuster worden wat er van binnen speelt en leren we om beter voor onszelf te zorgen. Want naast de normale verantwoordelijkheden die we hebben, zijn het ook de coronamaatregelen die onbewust een negatieve stempel op ons drukken.

Tijd om dus te voelen wat er speelt en deze een goede uitlaatklep te geven, bijvoorbeeld in de vorm van creativiteit. Volg bijvoorbeeld eens een workshop schilderen of dans om je emoties te uiten!

Een extra fijne tijd voor Water sterrenbeelden, zoals Kreeft, Schorpioen en Vissen want het is echt een tijd voor slow down en jezelf open te stellen. Wel een erg saaie tijd voor Ram, Leeuw en Boogschutter…

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige maandhoroscoop: de zon staat in Kreeft (time to chill)
Sluiten