Rosa Bertram
Rosa Bertram Spiritualiteit 24 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Hoewel de sterren en de planeten heel wat over ons kunnen zeggen, is dat natuurlijk geen excuus om ieder onaangenaam karaktertrekje af te schuiven op de sterren. Hetzelfde geldt voor psychische problemen of ever lasting troubles in de liefde. Desondanks kán het handig zijn om te herkennen of jouw sterrenbeeld wel héél comfortabel is in z’n eentje en liever niet hecht aan een ander (hallo bindingsangst).

De sterren hebben niet alle kennis in handen, maar kunnen wel een heleboel inzichten bieden.

Wat jouw birth chart over je kan zeggen

Zo wordt er bij jouw geboortekaart (ofwel birth chart) gekeken naar hoe, welke planeet waar stond op de precieze tijd en plek van jouw geboorte.

Op die manier kan er in kaart worden gebracht welke trekjes van welke planeten sterker bij jou aanwezig kunnen zijn en waar jij meer van zou kunnen voelen.

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Zo staat de zon voor jouw karakter, de maan voor jouw emoties, Mercurius voor communiceren en Venus voor de liefde.

Bindingsangst

Op die manier zijn er ook een aantal sterrenbeelden die maar al te goed gedijen op het vrije leven en zich liever niet al te snel binden aan een ander.

Over bindings- en verlatingsangst schrijven we regelmatig op BEDROCK. Iedereen wordt namelijk in de eerste levensjaren op een bepaalde manier gehecht: veilig of onveilig.

Bindingsangst of gewoon niet verliefd? Zo kom je achter het verschil

Dat heeft te maken met of je ouders of verzorgers vaak in de buurt waren of je vaker alleen werd gelaten. In je volwassen leeftijd heeft dat enorme veel invloed op hoe jij je hecht aan anderen: in vriendschappen én in de liefde.

Sterrenbeelden en bindingsangst

Nu is er ook een verband te zien tussen bepaalde sterrenbeelden en mensen met bindingsangst.

Boogschutter

Zo zou ondermeer het sterrenbeeld boogschutter, dat bekend staat om haar vrije geest, niet de makkelijkste zijn om mee te binden.

Boogschutters staat over het algemeen om hun drang naar vrijheid en de graag de controle hebben over hun eigen leven. Het is dus niet zo gek dat wanneer het daten wel erg serieus wordt, ze graag de benen nemen.

Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Gelukkig staat dit free spirit sterrenbeeld niet bekend om het onvolwassen ghosten en zullen deze boodschap waarschijnlijk altijd van tevoren met je delen.

Waterman

Ook het vrije sterrenbeeld Waterman staat bekend als happy single. Het is dat ze liever geen relatie willen, maar zijn gewoonweg hartstikke zelfstandig en zijn helemaal prima alleen. Natuurlijk is ieder mens op aarde helemaal prima alleen, maar de één houdt daar nu eenmaal meer van dan de ander.

Watermannen hebben geen zin in een jaloerse of bemoeizuchtige partner, het zijn vrije fladderaars die houden van vrijheid.

Ben je aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️