Eva Spigt
Eva Spigt Psyche 18 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Je nieuwe slowdown-media app (voor al je slow boeken, films en meer)

Zie jij de bomen ook niet meer door het social media bos? Instagram, TikTok, LinkedIn, Twitter en Facebook, het is bijna te veel om bij te houden. De app Mohi is de zenmaster van dit stel. Naar eigen zeggen is Mohi geen social media maar slow media, die naam alleen al geeft je rust.

Dit is waarom je vandaag nog Mohi wilt installeren.

Wat is Mohi?

Mohi is een gratis Nederlands platform waar je met vrienden en familie jouw alltime favorites kunt delen. Hierbij kan je denken aan boeken, muziek, podcasts, films of toffe artikelen. Eigenlijk een kijkje in jouw online huiskamer dus.

Andersom krijg je ook aanbevelingen van de mensen die jij volgt. Leuk detail: aan het eind van de maand kan jij en top-5 maken per categorie:

Geen algoritmes

Waar je bij andere kanalen bijna alles mist op je feed, is er bij Mohi geen sprake van een algoritme. Bij Mohi willen ze het juist persoonlijker en kleiner maken. Naar eigen zeggen noemen zij het de digitale Marie Kondo. Alle rommel wordt eruit gefilterd en alleen de crème de la crème blijft over voor jouw vriendenkring.

Niet alleen kan je je vrienden en familie inviten voor deze app. Ook programmamakers en journalisten weten Mohi te vinden. Zo zijn schrijfster Roxane van Iperen, influencer Nina Pierson en journalist Ernst-Jan Plauth helemaal fan van deze app.

En wij sluiten ons daar graag bij aan!

Wat is handig aan Mohi?

Wat wel lekker werkt aan Mohi is dat je vanuit vrijwel iedere browser en andere apps jouw tips kunt uploaden. Geen gehannes dus met ‘linksinbio’s’. Volgens de oprichters van de slow down-app is ‘less juist more’ en willen ze je niet zo lang mogelijk vasthouden maar juist stimuleren om meer te gaan lezen, luisteren en genieten.

Chapeau!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️