Rosa Bertram
Rosa Bertram Psyche 21 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn dé must read boeken over bewust leven van deze zomer

Van boeken krijgen we nooit genoeg. Niet alleen sluit je je er heel even mee af van de drukke buitenwereld, je wordt er slimmer van, je leeft er langer door én je breidt je vocabulaire uit. Aan interessante boeken gelukkig geen tekort want er gaat geen dag voorbij dat wij geen leerzame, bijzondere of must read-boeken voorbij zien komen.

Tijd voor een lijstje van onze favoriete boeken van deze zomer. Er zijn namelijk weer een aantal hele interessante boeken uit gekomen.

De must read boeken voor de zomer 2022

Dit zijn onze favorieten:

De spirituele les van rijkdom
Bron: De spirituele les van rijkdom

‘De spirituele les van rijkdom’ – Deepak Chopra

Onlangs is bij uitgeverij Altamira het nieuwe boek van Deepak Chopra verschenen. In De spirituele les van rijkdom neemt Chopra  – één van de grootste leermeesters in Oosterse wijsheid – je mee op zoek naar het innerlijke pad dat kan leiden naar meer overvloed en rijkdom.

Hoewel spiritualiteit zelden wordt gekoppeld aan geld, maar Chopra toont helder aan dat dit geen ‘bezoedelde’ combinatie is. Door niet meer te denken vanuit beperkingen en van niet genoeg hebben, maak je juist de weg vrij om te ontvangen wat jij nodig hebt.

Benieuwd geworden?

De spirituele les van rijkdom
Prijs: €22,99

Het begint hier warm te worden
Bron: Het begint hier warm te worden

Het begint hier warm te worden – Matt Winning

Het boek dat op 10 mei uitkwam, is geschreven door de in Londen woonachtige Schotse komiek en klimaateconoom Matt Winning. Winning hield eerder een TED talk over het belang van humor bij het voeren van klimaatdiscussies en zijn comedyshows over klimaatverandering zijn steevast uitverkocht.

Klimaatverandering is natuurlijk een serieus onderwerp, maar dankzij de grappige vergelijkingen, hilarische oplossingen en makkelijk te onthouden feitjes van Winning is het lezen over de opwarming van de aarde geen opgave meer.

Dus, waar wacht je nog op?

Het begint hier warm te worden
Prijs: €23,99

Het no-nonsense meditatieboek voor kinderen
Bron: Het no-nonsense meditatieboek voor kinderen

Het no-nonsense meditatieboek voor kinderen – Steven Laureys

Oké, dit boek klinkt dan misschien misschien alsof niet voor jou is bedoeld, maar voor je kleine. Niets is minder waar.  Het no-nonsense meditatieboek voor kinderen is namelijk speciaal voor kinderen én hun ouders.

Onderzoek toont namelijk aan dat ook kinderen (4-10 jaar) baat hebben bij meditatie. Ze hoeven hun gevoelens van boosheid of angst niet weg te duwen, maar deze kunnen afnemen door meditatie. Dit boek laat zien hoe. Om voor (of zelf ) te (laten) lezen.

Verwacht een praktisch boek vol meditatie-oefeningen!

Het no-nonsense meditatieboek voor kinderen
Prijs: 14,99

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️